Alba: UPDATE VIDEO Casă dărâmată de ape la Uioara de Jos. Proprietara de 66 de ani găsită moartă

O femeie în vârstă de 66 de ani din localitatea Uioara de Jos, parte componentă a oraşului Ocna Mureş, este dată dispărută după ce casa acesteia a fost luată de ape.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi:

Botoşani: (UPDATE) Vin inundaţiile:Vezi aici care este bilanţul provizoriu al pagubelor provocate de ape în judeţ!

UPDATE ora 23.30: Femeia de 66 de ani, dispărută în urmă cu mai bine de două ore, a fost găsită moartă. Casa femeia a fost distrusă în totalitate de viitură.

Alte câteva locuinţe din Uioara de Jos sunt în pericol de prăbuşire. Locuitorii acestora au fost evacuaţi. Viitura a scos copaci din rădăcini şi a ucis mai multe animale.


UPDATE ora 22.30: Situaţia de la Ocna Mureş este dezastruoasă. Aproape tot oraşul este inundat, la fel şi localitatea componentă Uioara de Jos. Pe străzi apa are 50 de centimetri.

CITEŞTE ŞI: PLOILE REVIN LA SLOBOZIA

Locuitorii sunt disperaţi pentru că apa le-a intrat în case. Autorităţile locale şi pompierii depun eforturi disperate, dar sunt depăşiţi de gravitatea situaţiei.


În zona oraşului Ocna Mureş au avut loc în ultimele 24 de ore inundaţii foarte grave. Aici s-a înregistrat recordul de precipitaţii căzute în Alba în ultimii ani, respectiv 70 de litri pe un metru pătrat.


Situaţia s-a agravat în această după amiază, când sute de case au fost inundate la Uioara de Jos, iar drumul judeţean ce face legătura cu oraşul a devenit impracticabil. Casa femeii de 78 de ani era construită din pământ.

Femeia este dată dispărută, iar autorităţile aşteaptă scăderea intensităţii furtunii pentru a putea să demareze căutările.

citeste totul despre: