Alba Iulia: Traficanţii de migranţi din Republica Dominicană rămân în arest

Alba Iulia: Traficanţii de migranţi din Republica Dominicană rămân în arest

Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a respins astăzi recursul a trei tineri din Alba Iulia arestaţi preventiv în urmă cu şase zile de Tribunalul Hunedoara pentru trafic de migranţi din Republica Dominicană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Călin Oprea (31 ani) din Alba Iulia, Dan Ilie Mihaiu (33 ani) din Pianu de Jos şi Marian Robert Năstase (22 de ani) din Alba Iulia sunt acuzaţi de constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

Alături de aceştia a fost arestat preventiv şi Remus Mihuţiu (27 de ani), agent de poliţie la Poliţia Municipiului Hunedoara şi fost agent de poliţie la Punctul de Frontieră Săcueni, judeţul Bihor.

Cei trei tineri din Alba sunt acuzaţi că au racolat, îndrumat şi găzduit patru cetăţeni din Republica Dominicană, în schimbul sumei de 1.500 de euro de persoană, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României.

Activitatea infracţională a acestora a fost sprijinită de Remus Mihuţiu care a pretins suma de 5.000 euro pentru a interveni în zona de frontieră şi a efectuat demersuri în vederea organizării deplasării migranţilor peste graniţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările