Alba Iulia şi Sebeş #rezistă. A opta zi de proteste în stradă faţă de corupţie

Alba Iulia şi Sebeş #rezistă. A opta zi de proteste în stradă faţă de corupţie

Protestatarii au mărşăluit din nou pe străzile din Alba Iulia

Câteva zeci de oameni au ieşit din nou în stradă la Alba Iulia, în opta zi de proteste. Au cântat “Imnul golanilor”, din Piaţa Universităţii, Imnul României – “Deşteaptă-te, române!” şi au scandat mesajele obişnuite.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Aproximativ 120 de persoane participă, miercuri seară, la proteste în Alba Iulia şi Sebeş, oamenii cerând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu şi afişând pancarte cu mesaje precum ”Noi n-am obosit...Ghinion!”.

“Rezistăm. Ne dorim demisia Guvernului Grindeanu şi inlocuirea lui cu un Guvern de oameni competenţi şi integri. Vrem o clasă politică curată, care să lucreze în interesul României şi pentru cetăţenii ei. În această seară o să facem o Horă a Unirii în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor”, a fost mesajul postat de manifestanţi, pe Facebook. La Alba Iulia au ieşit în stradă circa 50 de oameni, în timp ce la Sebeş numărul oamenilor a fost de aproximativ 60.

După cum a explicat, marţi, unul dintre protestatari, nu cer ca PSD să plece de la guvernare, ci să fie un alt guvern. Protestul este organizat împotriva corupţiei şi pentru o „ţară normală”, fără „hoţie legală”.
Protestatarii de la Sebeş au ieşit din nou în stradă. Foto: Dan Frăţilă
   
Câteva dintre mesajele protestatarilor din Alba Iulia: „Năstase a ratat, Dragnea fii bărbat!„, „DRAG-NE-Ar fi să te vedem în celula ta!”, “Suntem slugi în ţări străine, vrem acasă, la mai bine!”, “Cine nu sare, nu va fi mare! Dragnea nu sare, nu vrea schimbare”, “Fie ploaie, fie vânt, dăm cu Dragnea de pământ!”, “Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, “Nu staţi la căldură, şi pe voi vă fură!”, “Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame!”, “PSD, Ciuma roşie!”, “Alt Guvern, actualui-i compromis!”, “Noaptea, ca hoţii!”, ”Bucureşti nu uita, Alba e de partea ta”, ”Nu vă fie frică ţara se ridică”, ”Abrogaţi şi plecaţi”, ”Jos Guvernul”, ”Parlament penal”, ”Uniţi, salvăm, toată România”, ”Ne-am săturat, de cât aţi furat”.
 
„Vom ieşi în stradă atât cât e nevoie! Şi vom ieşi cu lumină! Vom face Marşul luminilor pentru că albaiulienii sunt luminoşi. Democraţia are nevoie de lumină în România, astăzi, mai mult ca oricând. Se apropie Centenarul Marii Uniri. Oare cum ne va găsi? De noi depinde, începând de aici, din Alba Iulia, capitala speranţei. Alba Iulia #rezistă!”,mai susşin protestatarii.
 

Citiţi şi:

 

„Marşul luminilor la Alba Iulia“. A şaptea zi de proteste în stradă

 

Mesajul unui lider al protestatarilor din Alba: ”Aceşti politicieni trebuie să plece. Este obligatorie demisia Guvernului”

 

Continuă protestele în oraşele din Alba. Sute de oameni, în marş prin Alba Iulia FOTO

 

Protest fain la Alba Iulia. Peste 2.000 de oameni au cerut în stradă demisia Guvernului

 

”Dragnea, nu uita, la Aiud e vila ta”. Noi proteste au avut loc în oraşele din Alba. Peste 5.000 de oameni au ieşit în stradă

 

Noi proteste în principalele oraşe din Alba. 5.000 de persoane, în stradă la Alba Iulia, Sebeş şi Blaj

 

Proteste la Alba Iulia, Sebeş şi Blaj. 5.000 de oameni au scandat „Jos ordonanţa” şi „Noaptea, ca hoţii” FOTO VIDEO

   

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: