Alba Iulia, oraşul supermarketurilor. „Undă verde“ pentru al treilea magazin Lidl. Kaufland testează piaţa pentru a doua investiţie în oraş

Alba Iulia, oraşul supermarketurilor. „Undă verde“ pentru al treilea magazin Lidl. Kaufland testează piaţa pentru a doua investiţie în oraş

Alba Iulia va avea trei supermarketuri Lidl

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat proiectul de hotărâre privind construcţia unui nou magazin Lidl la Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinul ar urma să fie amplasat în apropierea supermarketurilor Kaufland şi Profi, pe Calea Moţilor la nr. 166. Certificatul de urbanism este pentru suprafeţe de teren înscrise în cinci poziţii CF, solicitarea fiind pentru „construire magazin comercial Lidl, realizare accese şi împrejumuire”.
 
Dintre consilieri, 16 au votat pentru construcţia magazinului, doi contra şi trei s-au abţinut. Suprafaţa studiată este un teren de 7.803 mp, pe care să fie construit magazinul (1.800 mp) şi să fie amenajate 115 locuri de parcare.
 
Accesul auto şi pietonal se va face de pe Bulevardul Revoluţiei, Aleea Alcalla de Henares şi Calea Moţilor. În oraş mai există un magazin Lidl funcţional. De asemenea, un alt supermarket Lidl, pentru care s-au obţinut acordul Consiliului local la sfârşitul anului trecut, va fi construit în centrul oraşului. Cel votat marţi, 26 februarie, de consilieri, ar fi cel de-al treilea.
 
Noul magazin Lidl va fi construit lângă Kaufland şi Profi
 
În Alba Iulia mai funcţionează două supermarketuri Penny, unul marca Kaufland şi trei magazine Profi. De asemenea, surse neoficiale susţin faptul că reprezentanţii companiei Kaufland testează piaţa pentru a construi un al doilea supermarket la Alba Iulia. Populaţia municipiului Alba Iulia este de circa 65.000 de persoane.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările