Alba Iulia: Ştiri de weekend

Alba Iulia: Ştiri de weekend

Alba Iulia: Ştiri de weekend

Alte ştiri din Adevărul de seară de astăzi, ediţia de Alba Iulia.

Colecţii valoroase la muzeul „Ioan Raica”

Muzeul municipal “Ioan Raica” din Sebeş găzduieşte colecţii interesante de arheologie, istorie, etnografie, ştiinţele naturii şi artă plasatică. Muzeul este găzduit în Casa Zapolya, monument istoric din centrul oraşului, şi poate fi vizitat în cursul săptămânii între orele 08 – 16.00, iar sâmbăta şi duminca în intervalul 09.00 – 13.00.

Cursuri de tenis de câmp

În perioada cuprinsă între lunile iulie şi septembrie la Baza constructorul de la Pâclişa se desfăşoară cursuri de iniţiere pentru învăţarea tenisului. Cursurile sunt organizate pentru grupuri de 4-6 persoane pentru care tarifele sunt de la 40 de lei, o oră şi jumătate pe săptămână, pînă la 80 de lei, de trei ori câte o oră şi jumătate pe săptămână.

Pelerinaj în Ţara Sfântă

În perioada 17-24 august 2009 Arhiepiscopia Ortodoxă Alba organizează un pelerinaj în Israel. Cei care doresc să participe se pot înscrie la Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei. Vor fi vizitate printre altele oraşele Ierusalim, Nazaret, Bethlehem, Ierihon şi Haifa.

„Cupa Trascău” la alpinism

Asociaţia de Turism şi Ecologie Trascău Corp din Zlatna organizează în perioada 7 - 9 august a VII-a ediţie a „Cupei Trascău”. Anul acesta, traseul de concurs este în munţii Retezatul Mic. La concurs vor participa mai multe cluburi de ecologie din Alba, dar şi din alte judeţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: