ALBA O femeie beată a chemat jandarmii pentru a-i aresta familia două ceasuri

ALBA O femeie beată a chemat jandarmii pentru a-i aresta familia două ceasuri

Doi jandarmi au fost răniţi

O femeie în vârstă de 52 de ani din Alba Iulia, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a chemat jandarmii pentru „a-i aresta familia“ pe motiv că nu o lăsa să doarmă. Jandarmii au amendat-o cu suma de 100 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc duminică seara pe strada Vasile Alecsandri. „Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pentru a aplana un conflict familial. Incidentul a fost semnalat la 112 de către doamna M. Rodica, în vârstă de 52 de ani, aflată în pericol – spunea dânsa – de a fi agresată de ceilalţi membri ai familiei.

La faţa locului jandarmii au luat legătura atât cu apelanta, pe care au găsit-o în avansată stare de ebrietate, cât şi cu cei indicaţi de aceasta ca fiind agresori. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că apelul a fost nefondat şi determinat doar de dorinţa doamnei Rodica de a se odihni după licorile bahice consumate. În fapt, aceasta dorea ca familia să-i fie «arestată vreo două ceasuri» pentru ca dânsa să poată dormi“, a spus Ovidiu Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

Jandarmii i-au explicat care sunt consecinţele faptei sale după care au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările