Numire surpriză la conducerea DNA Alba Iulia: procurorul Danusia Boicean, fost şef al structurii teritoriale DIICOT

Numire surpriză la conducerea DNA Alba Iulia: procurorul Danusia Boicean, fost şef al structurii teritoriale DIICOT

Danusia Boicean a condus trei ani Serviciul teritorial DIICOT Alba

Numire surpriză la conducerea Serviciului Teritorial DNA Alba Iulia. Procurorul Danusia Boicean, fost şef al biroului DIICOT Sibiu, a fost numit la conducerea instituţiei. Boicean revine în Alba Iulia, unde a condus structura teritorială a DIICOT cu atribuţii în judeţele Alba, Sibiu şi Hunedoara, după o pauză de aproape doi ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Danusia Boicean (42 de ani) a condus Serviciul Teritorial DIICOT Alba în perioada septembrie 2008 – septembrie 2011, cu rezultate spectaculoase. Înainte de a ocupa această funcţie a fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi şef al Biroului Teritorial DIICOT Alba Iulia. În ultimul an a condus Biroul Teritorial DIICOT Sibiu.
 
Danusia Boiocean a fost numită la conducerea DNA Alba cu delegaţie începând cu data de 9 septembrie 2013 şi până în 9 martie 2014. În acest timp va fi organizat, cel mai probabil, concurs pentru ocuparea postului. Documentul Parchetului General privind evidenţa procurorilor delegaţi pe funcţii de conducere şi execuţie face referire şi la procurorul DNA Alba Valentin Trif, delegat din 1 septembrie 2013 şi până în 1 martie 2014 în structura centrală a DIICOT. 
 
Delegarea procurorului Liana Boer la conducerea DNA Alba Iulia va înceta, în aceste condiţii, luni, 9 septembrie 2013. Boer va activa în continuare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La sfârşitul anului 2012, Liana Boer şi Trif Valentin au candidat pentru postul de procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Postul a fost obţinut în urma concursului de procurorul Augustin Lazăr. Liana Boer a obţinut, între timp, un post de procuror în cadrul acestei instituţii, de unde a fost delegat, în 1 iulie 2013, pentru trei luni la conducerea DNA Alba Iulia. Situaţia Parchetului General mai prezintă delegarea procurorului Bălţat Cetean Maria, începând cu 15 august, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba la Serviciul Teritorial DIICOT Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: