Alba: Ţinute vestimentare din peturi şi hârtie la „Green Fashion Show“. Elevii din Câmpeni au câştigat competiţia

Alba: Ţinute vestimentare din peturi şi hârtie la „Green Fashion Show“. Elevii din Câmpeni au câştigat competiţia

Ţinutele vestimentare purtate de elevii din Câmpeni

Campania „E Cool“ organizată de Agenţia Locală a Energiei (ALEA) Alba împreună cu Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Şcolar Alba şi-a desemnat câştigătorii. Cei mai inventivi au fost elevii din grupul „3 R Fans“ de la Colegiul „Avram Iancu“ din Câmpeni

Ştiri pe aceeaşi temă

Parada costumelor create din materiale reciclabile, de la saci de gunoi, hârtie de ziar până la pahare şi farfurii de unică folosinţă, doze de bere sau capace de borcane, s-a desfăşurat aseară în centrul comercial Alba Mall.

Au participat peste 500 de elevi, organizaţi în 41 de grupe de la 16 licee din judeţ. Elevii din grupul „3 R Fans“ de la Colegiul „Avram Iancu“ din Câmpeni au fost desemnaţi câştigători.


„Am prezenta cinci ţinute ecologice create din foarte multe tipuri de hârtie, farfurii, şi cuţite de plastic. Elevii şi-au folosit creativitate în crearea unor ţinute de seară care au impresionat prin culoare reunite sub moto-ul «Reutilizează, refoloseşte, reciclează». A fost o muncă de ecgipă în care am implicat şi un grup ţintă din cadrul proiectului «Mai aproape de comunitate»“, a spus Felicia Şufană, coordonatoarea grupului.


Atât grupul cât şi 20 de creaţii individuale vor pleca într-o excursie de două zile la Feli, iar alţi patru concurenţi vor participa la o şedinţă foto. Valoarea totală a proiectului iniţiat de Agenţia Locală a Energiei Alba este de 35.000 lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările