UPDATE Agent de pază la şantierul autostrăzii din Alba, strivit de un camion

UPDATE Agent de pază la şantierul autostrăzii din Alba, strivit de un camion

Foto Arhivă

Un agent de pază angajat la firma Straco, care construieşte lotul 2 al autostrăzii Orăştie – Sibiu, a murit sâmbătă strivit de un camion. Bărbatul nu a fost observat de şoferul camionului care efectua manevra de mers înapoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Comunicatul IPJ Alba
 
La data de 07.09.2013, ora 1640 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la intrarea in incinta şantierului societăţii care efectuează lucrări la autostradă, în zona localităţii Cut, o persoană a fost accidentată mortal
 
Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că P.N., de 50 de ani, din comuna Baru, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un camion, a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care l-a surprins şi accidentat pe I.N., de 44 de ani, din Daia Română, agent de pază. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. 
 
 
Accidentul de muncă s-a produs în zona Cut, unde se efectuează lucrări la autostrada Orăştie -Sibiu. Un muncitor în vârstă de 44 de ani, angajat la Straco, a fost strivit de un autovehicul de mare tonaj şi a decedat. 
 
În urma cercetărilor făcute de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că şoferul nu a observat muncitorul în spatele camionului, iar la manevra de mers înapoi, şi a trecut peste el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: