Afaceri de 1,6 milioane de euro la Alba Mall. Vezi care au fost pierderile din 2010

Afaceri de 1,6 milioane de euro la Alba Mall. Vezi care au fost pierderile din 2010

Alba Mall

Mall-ul din Alba Iulia nu a fost în 2010 o afacere profitabilă pentru proprietari. Firma Mall Alba SRL a avut o cifră de afaceri de aproximativ 1,6 milioane de euro şi pierderi importante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia provine din bilanţul contabil depus la Direcţia de Finanţe Publice Alba. Într-un top realizat de Ziarul Financiar la nivel naţional, Alba Mall se situează pe unul dintre ultimele locuri în ceea ce priveşte cifra de afaceri în raport cu celelalte investiţii similare. Veniturile societăţii provind din închirierea unei suprafeţe totale de 14.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale.

Bilanţul contabil pe 2010 mai indică şi pierderi cifrate la circa 1,4 milioane de euro. În lei, raportul dintre cifra de afaceri şi pierderi indică sumele: 6,6 milioane lei, respectiv 5,9 milioane de lei.

Situaţia financiară a firmei care administrează mall-ul din Alba Iulia s-a prăbuşit dramatic în 2010, în raport cu 2009. Astfel, acum doi ani s-a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro şi un profit aproximativ de 300.000 de euro. Criza financiară a afectat puternic atât afacerile chiriaşilor, dar şi veniturile clienţilor.

Alba Mall a fost inaugurat la sfârşitul anului 2007, după o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro. Asociaţii firmei care a derulat investiţia sunt arhitectul Ioan Străjan, proprietarul comapaniei Elit, Dorin Mateiu, şi Dorel Tamaş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările