A îmbătat, agresat şi violat o minoră de 12 ani. Faptele şocante ale unui bărbat aflat în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost trimis în judecată. Foto Arhivă
Bărbatul a fost trimis în judecată. Foto Arhivă

Un bărbat din Alba Iulia care a agresat şi violat o fetiţă de doar 12 ani, în timp ce se afla arestat la domiciliu, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei vineri, 12 februarie, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Cazul şocant a fost descoperit în urmă cu o lună de poliţiştii care se ocupau de verificarea persoanelor arestate la domiciliu.

Oamenii legii au găsit minora de 12 ani în locuinţa bărbatului (C. Florin), iar fetiţa se afla într-o stare avansata de ebrietate. După ce au audiat-o au descoperit că fata a mai fost şi în trecut în casa bărbatului, iar de două ori, a fost lovită şi obligată să întreţină relaţii sexuale.

” În data de 03 ianuarie 2021, persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani s-a deplasat la domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întreţină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra ei (lovituri cu pumnul în zona bustului). După ce a agresat-o pe persoana vătămată, inculpatul a întreţinut un act sexual oral cu aceasta.

În data de 05 ianuarie 2021, în timp ce persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani se afla în domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întreţină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona urechii stângi şi a întreţinut un act sexual oral cu aceasta.

Inculpatul, în vârstă de 49 ani, se află în stare recidivă post-executorie, fiind anterior condamnat de mai multe ori la pedeapsa închisorii cu executare în regim de detenţie”, au transmis reprezentanţii Parchetului pentru alba24.ro.

În timpul examinării cererii de înlocuire a arestului preventiv, magistraţii au notat că în 5 ianuarie, când fetiţa a fost găsită de poliţiştii din Alba Iulia, aceasta fusese obligată de bărbat să consume băuturi alcoolice şi apoi să întreţină cu el relaţii sexuale.

” (…) organele de poliţe desemnate cu supravegherea au efectuat o vizită inopinată la domiciliul inculpatului, pentru verificarea respectării măsurii arestului la domiciliu şi a obligaţiilor stabilite de către instanţa de judecată. Cu acea ocazie, la locuinţa stabilită de instanţa de judecată a fost identificat inculpatul, împreună cu minora în vârstă de 12 ani, care se afla într-o vădită stare de ebrietate şi care a relatat verbal faptul că numitul a obligat-o să consume băuturi alcoolice şi să întreţină relaţii sexuale cu acesta”, se arată în încheierea magistraţilor Tribunalului Alba, care au admis propunerea de arestare preventivă.

A plecat cu un cuţit să agreseze o rudă

Mai mult de atât, în aceeaşi perioadă, bărbatul a plecat din arest la domiciliu şi s-a dus la locuinţa unor rude. Acolo, înarmat cu un cuţit, şi-a căutat un nepot prin toate camerele. După ce a terminat căutarea, i-a aplicat unei persoane din casă două lovituri cu pumnul, una în nas şi alta în maxilar. Bărbatul nu a recunoscut că a mers în casa rudelor, dar a fost contrazis de probele strânse de poliţişti.

”Având ultimul cuvânt, arată că nu ştia că, dacă vine cineva şi minte, o să fie arestat fără dovezi. Mai arată că a avut probleme cu nepoţii săi care doresc să fie arestat pentru a-i putea sustrage lucrurile, care au vândut lucruri de la el şi cărora le-a cerut să îi dea banii pentru lucruri. Totodată, arată că violul nu există, nu există nimic acolo, nu ştie ce să mai creadă, nu a încălcat măsurile dispuse şi de câte ori au fost la el organele de supraveghere, a fost acasă”, este apărarea bărbatului în faţa magistraţilor.

Vă mai recomandăm să cititi:

 

Cum acţionează ţeparii prin metoda “agenţiei de modeling“. Mărturia unei tinere care visa să ajungă model VIDEO

 

„Săgeata“ unor deţinuţi care înşelau prin metoda Accidentul, condamnată. Cum a dat loviturile la Alba Iulia

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite