A hărţuit timp de opt luni o femeie, o înjura şi îi trimitea mesaje de ameninţare. Autorul, trimis în judecată

A hărţuit timp de opt luni o femeie, o înjura şi îi trimitea mesaje de ameninţare. Autorul, trimis în judecată

Foto Adevarul

Un bărbat a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru hărţuire, după ce timp de opt luni a urmărit o femeie de la locul de muncă şi până acasă

Ştiri pe aceeaşi temă

S. Ştefan i-a trimis mesaje în care o înjura sau unele de ameninţare. Faptele s-au petrecut pe raza localităţii Zlatna, în perioada martie – octombrie 2019, iar procurorii spun că femeia a fost într-o continuă stare de temere.
 
Potrivit anchetatorilor, ”inculpatul a hărţuit-o pe persoana vătămată prin faptul că în mod repetat şi fără drept a urmărit-o cu autovehiculul, inclusiv de la locul de muncă şi până la locuinţa de domiciliu, a şicanat-o în trafic, i-a adresat cuvinte jignitoare”, precizează anchetatorii.
 
”Bărbatul i-a trimis în mod repetat mesaje text şi apeluri pe telefonul mobil personal şi pe cele aparţinând membrilor familiei, mesaje ce conţineau expresii jignitoare, vulgare şi unele ameninţări, acţiuni care prin frecvenţă şi conţinut i-au creat persoanei vătămate o stare de temere”, se mai arată în rechizitoriu.
 
Dosarul pentru hărţuire a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 25 noiembrie, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.
 

Cititi si:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările