A doua primărie de oraş din Alba închisă de coronavirus. Doi angajaţi ai Primăriei Abrud, confirmaţi cu COVID 19

A doua primărie de oraş din Alba închisă de coronavirus. Doi angajaţi ai Primăriei Abrud, confirmaţi cu COVID 19

Primăria Abrud va fi închisă timp de o săptămână

O a doua primărie de oraş din Alba îşi închide porţile pentru o săptămână după ce doi angajaţi au unor servicii publice sunt bolnavi de COVID 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria oraşului Abrud, din Munţii Apuseni, se va închid epentru o săptămână iar angajaţii se vor izola la domiciliu. În această perioadă se va desfăşura o anchetă epidemiologică după ce doi angajaţi ai unor servicii publice au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

”Avem în oraşul Abrud două persoane confirmate cu coronavirus, un bărbat şi o femeie. Primăria Abrud a luat măsuri de suspendare a activităţii pentru o săptămână, iar cei care au urgenţe pentru a fi rezolvate sunt rugaţi să mă sune şi ne vom ocupa de problemele lor”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, primarul oraşului Abrud, Nicolae Simina.

Pentru urgenţe la Primăria Abrud, cetăţenii trebuie să sune la numărul de telefon 0758.075.730. În acest timp, în interiorul clădirii vor fi efectuate activităţi de dezinfecţie.

Femeia ar fi fost contact al unei alte persoane din Ciuruleasa, şofer pe una dintre maşinile serviciului local de salubritate, confirmată, de asemenea, cu această boală. Bărbatul a trecut pe la biroul primăriei pentru a lăsa un certficat medical înainte de a şti că este infectat. În comuna aflată foarte aproape de Abrud sunt confirmate 11 persoane cu COVID 19. 

Şi Primăria Zlatna este închisă din 31 martie, după ce un colaborator al instituţiei, din judeţul Iaşi, a fost internat la Alba Iulia cu boala provocată de noul coronavirus. 

La nivelul judeţului Alba, duminică, 5 aprilie, se înregistrează 33 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19. De la ultima raportare, au fost confirmate 15 noi cazuri. Primii 2 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. De asemenea, 387 de persoane se află în carantină, 94 persoane ieşite din carantină, 1.090 persoane izolate la domiciliu, 2.790 persoane ieşite din izolare.

Citiţi şi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: