A ameninţat cu moartea şi a agresat sexual angajata unui hotel. Bărbat trimis în judecată după ce s-a masturbat în faţa recepţiei

A ameninţat cu moartea şi a agresat sexual angajata unui hotel. Bărbat trimis în judecată după ce s-a masturbat în faţa recepţiei

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat care a agresat sexual recepţionera unui hotel din Alba Iulia şi a ameninţat-o cu moartea a fost trimis în judecată de procurori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia.
 
Faptele pentru care D. P. a fost trimis în judecată s-au petrecut în urma cu aproape un an şi jumătate, mai exact, în 13 martie 2019, dar abia pe 8 iulie 2020 dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei din Alba Iulia. 
 
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori „în timp ce se afla în incinta unui hotel din Municipiul Alba Iulia, inculpatul D.P s-a apropiat de persoana vătămată (…), recepţioner al hotelului, timp în care şi-a scos organul genital şi i-a solicitat persoanei vătămate să-l masturbeze, iar pe fondul refuzului acesteia, a ameninţat-o cu moartea, a prins-o de mâini, a bruscat-o şi a tras-o spre el, intenţionând să o constrângă să-l masturbeze”.
 
Mai mult „inculpatul D.P. s-a deplasat în lateralul sălii de recepţie, s-a aşezat pe un scaun şi a început să se masturbeze, de faţă fiind recepţionerul (…) şi o persoană de sex feminin cazată la hotel”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor, potrivit alba24.ro.
 
Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările