Şefi ai structurilor internaţionale de creditare din America, în vizită de lucru în Alba

Şefi ai structurilor internaţionale de creditare din America, în vizită de lucru în Alba

Delegaţia americană în vizită la Teiuş

Americanii din structurile internaţionale de profil au fost interesaţi de posibilităţile de colaborare cu Casele de Ajutor Reciproc din judeţul Alba. În cadrul întâlnirilor de lucru oaspeţii din SUA au prezentat soluţii moderne de marketing şi de promovare a serviciilor de creditare şi întrajutorare.


Alba a fost primul judeţ din Transilvania ales de americani, după ce au participat la Biblioteca Academiei Române la lansarea cărţii „O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc“. Sinteza, o istorie a asociaţiilor profesionale şi a uniunilor de credit din România şi din lume, a fost realizată  de un economist din Alba, Florin Bota.

Reprezentanţi ai Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) şi  Ligii Uniunilor de Credit din Ohio au vizitat în cursul acestei săptămâni , Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş.

Din delegaţia americană au făcut parte John Florian, vice preşedinte al Government Affairs Chief Lobbyst – Congress – Ohio Credit League, Karen Reams – preşedinte al Millstream Area Credit Union şi Thomas Belekevich, reprezentant al Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU). Prezent a fost şi Florin Simion, director executiv Federatia Caselor de Ajutor Reciproc din Romania.

După vizita de lucru de la Treiuş, americanii au ales să afle la faţa locului istoria Cetăţii ridicată de austrieci la Alba Iulia. Următorul oraş din Transilvania aflat pe agenda americanilor a fost Cluj Napoca.(Articol scris de NICU NEAG)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: