Încă patru cazuri de coronavirus în Alba, doi bărbaţi şi două femei. Un pacient de 60 de ani a fost declarat vindecat

Încă patru cazuri de coronavirus în Alba, doi bărbaţi şi două femei. Un pacient de 60 de ani a fost declarat vindecat

Numărul total de cazuri în Alba a ajuns la 11

Patru pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia au fost confirmaţi cu COVID-19 în cursul zilei de 2 aprilie 2020 în urma analizelor efectuate în cadrul Laboratorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre doi bărbaţi, în vârstă de 85 şi 40 de ani, respectiv de două femei, în vârstă de 63 şi 49 de ani. Toţi se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, fiind internaţi în cadrul secţiei de boli infecţioase, special amenajată pentru cazurile COVID-19.
 
În prezent, cadrele medicale de la SJU Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate la 7 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus (trei fiind confirmaţi zilele trecute). În total în Alba au fost confirmate 11 cazuri.
 
De asemenea, un bărbat, din judeţul Alba, diagnosticat cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), a fost declarat vindecat.
 
Pacientul, în vârstă de 60 de ani, a fost internat în cadrul secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, şi va fi externat în cursul zilei de astăzi, după ce rezultatele a două teste consecutive, examinate în 1 şi 2 aprilie, au fost negative.
 
Pacientul a urmat tratamentul de specialitate administrat de personalul SJU Alba Iulia timp de de 6 zile, având o evoluţie favorabilă. Acesta a fost al doilea pacient confirmat cu COVID-19, internat la SJU Alba Iulia, şi declarat vindecat. Primul caz vindecat de COVID-19 a fost o femeie în vârstă de 36 de ani.  
 
Pentru siguranţă, bărbatul va mai urma o perioadă de autoizolare la domiciliu şi va fi monitorizat de către specialiştii DSP Alba. Pentru prevenirea contaminării şi răspândirii îmbolnăvirilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia transmite tuturor locuitorilor judeţului Alba să respecte, cu stricteţe, toate indicaţiile autorităţilor de sănătate publică şi autorităţilor implicate în combaterea pandemiei.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările