Imaginea României o ia razna pe mirişte

1
0
Utilizatori online: 15
15 vizitatori citesc articolul în acest moment
Distribuie:
Detalii Live
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat o scrisoare  lui Jean-Claude Juncker, preşedintele CE, în care vorbeşte despre lideri politici români ale căror acţiuni şi vorbe reprezintă „încercări de înlăturare violentă a unui guvern legitim“. Comunicatul, preluat acum de cea mai mare parte a mass-media din România, stârneşte o emoţie reală în cancelariile europene. Răspunsul îl puteţi urmări pe Adevărul Live începând cu ora 13, în discuţia dintre jurnalistul Cristian Unteanu şi Cristian Diaconescu, fost Ministru de Externe al României.
  • acum 5 ore
    Gasca PSD din Fortalezza Iata, noi, diasporenii, urmarim acest talk show, ca dovada ca suntem conectati. De acord cu afirmatiile dvs. Salutari din UK.
  • Degradearea Imaginii Romaniei in Europa si in lume este numai scopul colateral al dusmanilor interni ai Romaniei, aciuiti in oganizatia subversiva de tip stalinist; PSD, Prin acest act marsav, ei doresc sa semene neincredere in randul partenerilor din Uniunea Europeana si mai ales suspiciuni aliatilor din NATO. Scopurile lor indica si cine ii mana in lupta impotriva statului roman si a poporului chinuit al acestei tari: Rusiam si Israel, unde Netanyahu trece prin aceleasi proceduri de coruptie ca si Dragnea. Ciudata coincidenta
Autentifica-te pentru a comenta
Arhiva live
Populare
  • Populare
  • Noi