Vizita Papei Francisc, implicaţii geopolitice benefice pentru România

0
0
Utilizatori online:
vizitatori citesc articolul în acest moment
Distribuie:
Detalii Live
Jurnalistul Cristian Unteanu şi prof.Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relaţii Internaţionale al Academiei Române au discutat despre implicaţiile benefice ale vizitei Papei Francisc în România, semnificaţia acestui eventiment în contextul problemelor conflictuale regionale care implică, din păcate, şi tensiuni în lumea bisericilor. Care este semnificaţia acestei vizite în contextul efortului ecumenic şi care sunt, sau care ar putea fi în anumite condiţii, şansele de a vedea că se ajunge la o deschidere majoră?  
  • Credinta trebuie si marturisita mai ales in timpurile acestea atat de poluate de atatea surse murdare care abate tineretul de la calea cea dreapta a mantuirii. Fiecare avem in viata un...."turning point"...care ne da directia ce trebuie urmata....
  • acum 2 zile
    de ce sunt suparati unteanu si dungaciu ca papa se duce intr-o zona catolica din Romania? se duce in vizita la sustinatorii lui. si probabil va avea acelasi discurs falimentar pro invadatori.
  • acum 3 zile
    De ce vine Papa Francisc în România, vine să răspîndească cuvîntul Domnului, nu atît prin discursuri, ci prin atitudine. Nu este un iubitor al luxului, să privim cum arată vestmîntul Papei Francisc și cum arată ,,uniformele" pline de galoane ale ierarhilor din BOR.
Autentifica-te pentru a comenta
Arhiva live
Populare
  • Populare
  • Noi