Nord Stream 2, calul troian al Kremlinului 

1
1
Utilizatori online: 0
0 vizitatori citesc articolul în acest moment
Distribuie:
Detalii Live
sumar live
 • acum 4 luni
  "Calul Troian a Rusiei...!" Ha,ha,ha! Mari prosti mai sunt aia care cred asta! E mai degraba diamantul de pe coroana germana, care va face Europa dependenta de gaz rusesc via Germania (pina acum era via Ucraina, dar i-a sacrificat pe aia ca sa nu mai plateasca taxe de tranzit si sa-si asigure aprovizionarea directa!), adica cam tot EU va pupa mina nemtilor dupa ce astia isi asigura gazul necesar pt. industrie! Restul lumi insitati si vegheati ca prostii la green energy, la bau-baul rusesc si la "independenta" fata de gazele rusesti! Hai ca-i buna!
 • acum 4 luni
  Din pacate calul troian este Germania, nu Rusia. Prost nu este cine cere, ci acela care oferă. Bobby Fischer avea algoritmii lui de neinteles la șah, cand isi sacrifica regina si apoi castiga jocul din cateva mutări. Oare ce ar sacrifica americanii pentru a câștiga din nou influenta asupra lumii de care avem atata nevoie?
 • acum 4 luni
  Romania trebuie sa tina CU DINTII LA RELATIA CU AMERICA,pentru ca mici un stat european nu e de incredere ...Rusia va face orice sa izgoneasca ,sau macara sa slabeasca cat de cat influienta Americii in Europa ,ea America fiind cel mai mare obstacol pe care Rusia il are in tendinta sa de a domina Europa ..
 • acum 4 luni
  Pentru Rusia ,nimic mai siplu sa destabilizeze Europa ...Europa niciodata n-a avut politicini de valoare
Autentifica-te pentru a comenta
Arhiva live
Populare
 • Populare
 • Noi