VIDEO O influenceriţă şi-a păcălit fanii că e în vacanţă în Bali cu poze făcute în Ikea: „Nu mai credeţi tot ce vedeţi pe internet“

VIDEO O influenceriţă şi-a păcălit fanii că e în vacanţă în Bali cu poze făcute în Ikea: „Nu mai credeţi tot ce vedeţi pe internet“

Natalia Taylor FOTO Instagram

O influenceriţă americană şi-a păcălit fanii de pe Instagram că a plecat într-o vacanţă în Bali, publicând fotografii făcute în Ikea. Scopul experimentului, spune tânăra, a fost să demonstreze că nu totul este real pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Natalia Taylor, o vloggeriţă cu aproape două milioane de subscribers pe Youtube şi peste 300.000 de fani pe Instagram, a înscenat o vacanţă în Bali.

Ea a publicat o serie de fotografii făcute în showroom-ul unui magazin de mobilă Ikea, pretinzând că se află într-un hotel de lux din Bali.

„M-am îmbrăcat frumos, m-am machiat, aranjat şi am luat un fotograf cu mine şi vom merge în Ikea să vedem câte fotografii putem face înainte să ne dea cineva afară“, a povestit tânăra.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

 

„Regina a ajuns în Bali“, a scris ea apoi pe Instagram, după ce a ales fotografiile cu pricina. Ea a postat şi câteva filmuleţe din „paradisul“ indonezian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

   

După ce nimeni nu a pus la îndoială veridicitatea fotografiilor, deşi în poze „au scăpat“ câteva etichete Ikea care o puteau da cu uşurinţă de gol, Natalia le-a dezvăluit fanilor ei că totul a fost o înscenare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where should I travel to next? ✨🌙 Comment below and maybe I will ;)

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

 

„Se spune tot timpul că viaţa pe internet nu e chiar aşa cum pare, mai cu seamă în zilele noastre când poţi fi cine vrei pe internet. Foarte mulţi influenceri pretind că sunt în locuri şi destinaţii unde nu sunt cu adevărat. Fie îşi editează fotografiile, fie nu sunt ei în fotografiile respective“, a spus Natalia.

Ea a specificat că există o lecţie de învăţat din acest experiment: nu mai credeţi tot ce vedeţi pe internet. „Uneori, oamenii mint în legătură cu ceea ce sunt ei ca persoane. Şi iată, nu e greu deloc“, a mai spus Natalia.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: