Vacanţă de Paşte în Bulgaria: preţuri pentru toate buzunarele la Balcic, Albena sau Nisipurile de Aur

Vacanţă de Paşte în Bulgaria: preţuri pentru toate buzunarele la Balcic, Albena sau Nisipurile de Aur

Vacanţă de Paşte în Bulgaria.  FOTO inviziatravel.com

Vacanţă de Paşte în Bulgaria. Vecinii bulgari se pregătesc să primească turişti români pentru vacanţa de Paşte, în staţiuni deja clasice precum Albena, Nisipiurile de Aur, Balcic sau Sunny Beach. Preţuri sunt pentru toate buzunarele, iar cei interesaţi încă mai pot găsi pachete la preţuri mici, în condiţiile în care anul acesta şi ruşii au devenit interesaţi de ceea ce are de oferit Bulgaria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vacanţă de Paşte în Bulgaria: ruşii vor şi ei la bulgari 

După cum declara consultantul în marketing turistic Răzvan Pascu la Adevărul Live, Bulgaria se menţine şi anul acesta pe lista destinaţiilor accesibile ca preţ, dar şi cu oferte bune pentru turiştii români, pentru vancanţa de Paşte şi de 1 Mai, care coincid anul acesta. În plus, acesta este anul în care vecinii bulgari vor atrage şi foarte mulţi turişti ruşi, după răcirea relaţiilor cu Turcia, o destinaţie în care aceştia mergeau în număr foarte mare.

„Bulgarii vor avea de câştigat, în Bulgaria vor ajunge mult mai mulţi turişti ruşi, asta şi pentru că vor fi stimulaţi să ajungă. Oricum veneau mulţi ruşi în Bulgaria, dar acum sunt aşteptaţi vreo 4 milioane. În Bulgaria există mult mai multe lanţuri hoteliere cunoscute la nivel internaţional decât avem în România”, explica Răzvan Pascu, menţionând că, cel mai probabil, şi România va avea de câştigat de pe urma acestui val de turişti ruşi care se reorientează.

Pe de altă parte, românii preferă ca de Paşte să se relaxeze cât mai aproape de casă, după cum menţiona Pascu, ceea ce înseamnă că cei care nu vor merge la munte sau la mare, ori în alte locuri din ţară, vor prefera destinaţii externe nu foarte îndepărtate.

Vacanţă de Paşte în Bulgaria: 29 de euro pe zi, la hotel de 5 stele

Ofertele de Paşte şi de 1 Mai pentru un hotel de trei stele (Hotel Primasol Ralitsa Superior Garden), la Albena, încep de la 31 de euro de persoană, în regim all inclusive, pentru minimum două nopţi. În pachet sunt incluse meniul de Paşte şi muzica live, în cadrul restaurantului, dar şi accesul la piscina interioară.

La Balcic, găsiţi pachete şi cu 65 de euro de persoană pentru două nopţi, la un hotel de trei stele (Hotel Helios), sau cu 85 de euro pentru trei nopţi, tarif care include mic dejun, cină şi prânz festiv de Paşte. Există şi varianta unei vacanţe de 4 zile, la preţul de 160 de euro de persoană (40 de euro/zi), într-un hotel de tip SPA, (Hotel Regina Maria), care include pe lângă mic dejun, masa festivă de Paşte, acces gratuit la saună, baie de aburi, piscină interioară, sală de fitness, plus 1 voucher în valoare de aproximativ 60 de lei care poate fi folosit la SPA.

La Nisipurile de Aur puteţi găsi oferte care încep de la 27 de euro de persoană pe zi şi la hoteluri de 4 stele (Hotel Morsko Oko Garden), sau la hotel de 3 stele (Hotel Mak), pentru o vacanţă de trei nopţi, în regim all inclusive.

Pentru Sunny Beach, ofertele la un hotel de 4 stele încep de la 38 de euro pe zi de persoană, pentru pachetele de 4-6 nopţi, all inclusive. Există şi oferte la hoteluri de 5 stele (Royal Helena Park), de la 29 de euro de persoană pe zi, în cazul în care optaţi pentru o vacanţă mai lungă, de 7 zile, cu ultra all inclusive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările