Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră. Care este motivul FOTO

Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră. Care este motivul FOTO

Vas de croazieră Royal Caribbean FOTO Cruise Fever

O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie aflată în vacanţă a ales un loc inedit pentru o şedinţă foto. Femeia a fost pozată de către partenerul ei în timp ce atârna de o balustradă pe o navă de croazieră care aparţine firmei Royal Caribbean.
 
După ce a văzut pozele, echipajul a debarcat-o şi i-a interzis femeii pe viaţă accesul pe navele firmei de croazieră, scrie The Independent.
 
Pasagerul Peter Blosic este cel care i-a făcut o fotografie femeii în care se vede poziţia periculoasă în care aceasta a ales să stea. Blosic a spus că modul de a se comporta al femeii este „absolut prostesc“ adăugând faptul că „nu poţi cădea dintr-o navă de croazieră decât dacă te comporţi ca un imbecil“.

 
După ce pasagerul le-a arătat pozele echipajului, aceştia au debarcat-o pe femeie în Jamaica: „La începutul acestei săptămâni pe vasul Allure of the Seas, un oaspete a fost observat cum poza într-un mod neglijent şi periculos, stând pe balustradă, ajutată fiind de prietenul ei", a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Royal Caribbean. 
 
Securitatea a fost notificată, iar oaspeţii au fost debarcaţi mai târziu în Falmouth, Jamaica, ca urmare a acţiunilor lor şi acum le este interzis să navigheze pe viaţă cu Royal Caribbean”, au mai declarat reprezentanţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: