Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră. Care este motivul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol.

O femeie aflată în vacanţă a ales un loc inedit pentru o şedinţă foto. Femeia a fost pozată de către partenerul ei în timp ce atârna de o balustradă pe o navă de croazieră care aparţine firmei Royal Caribbean.

După ce a văzut pozele, echipajul a debarcat-o şi i-a interzis femeii pe viaţă accesul pe navele firmei de croazieră, scrie The Independent.

Pasagerul Peter Blosic este cel care i-a făcut o fotografie femeii în care se vede poziţia periculoasă în care aceasta a ales să stea. Blosic a spus că modul de a se comporta al femeii este „absolut prostesc“ adăugând faptul că „nu poţi cădea dintr-o navă de croazieră decât dacă te comporţi ca un imbecil“.

După ce pasagerul le-a arătat pozele echipajului, aceştia au debarcat-o pe femeie în Jamaica: „La începutul acestei săptămâni pe vasul Allure of the Seas, un oaspete a fost observat cum poza într-un mod neglijent şi periculos, stând pe balustradă, ajutată fiind de prietenul ei", a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Royal Caribbean. 

Securitatea a fost notificată, iar oaspeţii au fost debarcaţi mai târziu în Falmouth, Jamaica, ca urmare a acţiunilor lor şi acum le este interzis să navigheze pe viaţă cu Royal Caribbean”, au mai declarat reprezentanţii.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite