Un oraş din România este printre cele mai căutate destinaţii de vacanţă ale britanicilor în 2018

Un oraş din România este printre cele mai căutate destinaţii de vacanţă ale britanicilor în 2018

Printre cele mai căutate oraşe europene în care britanicii vor să-şi facă vacanţele în 2018 se numără şi Bucureşti  FOTO 123RF

Potrivit unui studiu realizat de un site britanic de travel, un oraş din România se regăseşte în topul celor mai căutate destinaţii ale englezilor pentru 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kayak.co.uk, un site popular de traveling din Marea Britanie, a analizat căutările făcute de britanici pentru vacanţe în Europa şi în afara continentului, în iulie şi august, şi au descoperit că cererea de călătorii pentru oraşe africane ca Nairobi şi Lagos (Nigeria) a crescut impresionant, acestea ajungând să fie mai populare chiar decât Las Vegas, Sydney şi Cancun.
 
De exemplu, cererile pentru Nairobi au crescut până la 156% şi pentru Mombasa (Kenya) au ajuns la 181%.  Pe primele 5 locuri, însă, se află: New York, Orlando, Colombo, Bangkok şi Toronto.
 
În ceea ce priveşte căutările pentru oraşe europene,  Alicante, Malaga (Spania), Faro (Portugalia), Barcelona şi Larnaca (Cipru) ocupă primele cinci locuri. Şi Bucureştiul se clasează destul de sus în topul preferinţelor britanicilor, ocupând locul 15 din cele 50, arată Daily Mail.
 
citeste totul despre: