Un Halloween de care nu ţi-e frică: evadare magică în parcurile de distracţii din Europa

Un Halloween de care nu ţi-e frică: evadare magică în parcurile de distracţii din Europa

Pe 31 octombrie, noaptea va fi luminată din toate colţurile globului de dovleci sculptaţi. Este momentul în care cuvântul „horror“ va fi pronunţat mai des decât în restul anului, însă Halloween-ul nu este înspăimântător chiar peste tot în lume. Îţi prezentăm câteva destinaţii de distracţie unde nici părinţilor, nici copiilor nu le va fi frică de Halloween.

Ştiri pe aceeaşi temă

În inima Europei, între Munţii Pădurea Neagră şi Munţii Vosges, vă aşteaptă unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume. Este vorba de Europa Park, un parc de distracţii situat în Rust, Germania, unde pentru Halloween 2014 a fost pregătit un covor uriaş cu peste 160.000 de dovleci de toate formele care acoperă întregul parc Atracţia specială din acest an sunt dinozaurii realizaţi din dovleac, dar şi un tablou din mere de 80 mp, un castel din dovleac şi cinema 3D cu filme de groază.
 
În Europa Park sunt aşteptaţi părinţi şi copii dornici de distracţie magic de înspăimântătoare. Oferta pentru o vacanţă de Halloween 2014 aici poate fi cumpărată din România şi începe de la 640 euro pentru doi adulţi şi un copil, cu cazare două nopţi şi mic dejun la hotel de 4 stele şi bilete de intrare pentru două zile la Europa Park.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: