Imaginează-ţi că, odata trezit, vei descoperi dintr-o privire priveliştea superbă a Munţilor Făgăraş oglinditi in apa lacului Vidraru. Si pentru ca hotelul este  amplasat la o altitudine de  875 metri pe celebrul nostru Transfăgăraşan, vei putea beneficia  de aer curat si tonic, de un peisaj menit sa-ti refaca fortele pentru o noua saptamana de munca.

Rasfatul se continua si in interiorul hotelului, acolo unde ai parte de un centru spa la cele mai inalte standarde,cu o frumoasa piscina panoramica si un jacuzzi cu vedere directa catre munti. In plus, pentru cei care apreciaza sauna, si aceasta facilitate este trecuta pe lista. Pentru restul de tip liber, te poti relaxa cu jocuri de salon, gen şah, rummy, table, cărţi de joc, bowling, biliard şi tenis de masă. Orice ar fi, nu rata o partida de tenis de camp sau un minifotbal cu prietenii. Pentru amatorii de drumeţii montane, Munţii Făgăraş se află la doar câteva minute distanţă, iar Lacul Vidraru oferă activităţi de agrement – vorbim de plimbari romantice cu vaporul pe care sa le savurezi alaturi de cel drag. De asemenea, zona este favorabilă şi pentru vizitarea unor obiective turistice importante, precum Lacul Vidraru, împreună cu Barajul aferent, Munţii Făgăraş, Cetatea Poienari (la 12 km) şi Curtea de Argeş (la 38 km). 

Gata de masa? Atunci restaurantul hotelului te asteapta cu aceleasi panorame uimitoare catre lac, iar bucătarii iti vor pregăti mâncăruri gustoase pentru gurmandul din tine. 

 

Dacă vrei să ieşi din tipare şi să-ti organizezi o conferinţă într-o locaţie inedită, Complexul Valea cu Pesti  pune la dispoziţie o sală dedicată special acestui tip de activitate, prin dotarea ei cu ecran proiecţie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultană, laptop, televizor, DVD player, cu capacitate de 100 de locuri. Te-am convins deja ? Atunci oferă-ţi răsfăţul meritat si afla mai multe pe http://www.valea-cu-pesti.ro/

 

ne gasesti si pe facebook...