Sex Island se redeschide. Insula oferă o experienţă unică de „trei nopţi de lux“ cu „plăceri nelimitate“

Sex Island se redeschide.
Insula oferă o experienţă unică de „trei nopţi de lux“ cu „plăceri nelimitate“

Imagini surprinse în Sex Island FOTO The Sun

Petreceriile Sex Island au revenit în 2020 – în ciuda epidemiei de coronavirus – oferind o experienţă de „trei nopţi / patru zile de lux” cu „sex nelimitat”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Controversata vacanţă se va desfăşura în perioada 19 – 21 iunie la Las Vegas, biletele costând puţin peste 3.500 de lire sterline, fără a include zborurile către statul Nevada, notează agenţia mediafax.ro

Locaţia exactă nu este dezvăluită decât după ce oaspeţii cumpără biletele.

Unde crezi că este Paradisul?

Pentru unii e în Nevada, pe Sex Island, locul unde îţi este permis să faci sex nelimitat şi să te bucuri de băutură, mâncare, cazare de lux şi activităţi de relaxare precum golful şi echitaţia.

Evenimentul se va desfăşura anul acesta în perioada 19 - 21 iunie la Las Vegas, în ciuda epidemiei de coronavirus, biletele costând puţin peste 3.500 de lire sterline, fără a include zborurile.

Participanţii vor fi luaţi cu elicopterul privat şi duşi la locaţie, unde sunt aşteptaţi de 100 de top-modele care să le ţină companie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările