„Regele şezlongurilor“, britanicul care a reuşit să le sufle germanilor titlul de vânători de şezlonguri: „Am învăţat de la nemţi“

„Regele şezlongurilor“, britanicul care a reuşit să le sufle germanilor titlul de vânători de şezlonguri: „Am învăţat de la nemţi“

Regele şezlongurilor, britanicul Steve Powers, se trezeşte în vacanţă de la ora 06:00 ca să ocupe locuri la pisicină. FOTO Daily Mail

Britanicii sunt anul acesta campionii la „vânătoarea“ de şezlonguri în timpul vacanţelor, aşa cum a indicat recent o investigaţie realizată de publicaţia germană „Bild“. De data aceasta a fost identificat şi turistul care reuşeşte să le-o ia înainte tuturor, pentru că se trezeşte la 06:00 dimineaţa ca să se asigure că va avea cele mai bune locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Titlul de vânători de şezlonguri le-a fost suflat nemţilor, desemnaţi anul trecut, în plin sezon estival, cei mai rapizi turişti la ocupat cele mai bune locuri pe plajă sau la piscinele hotelurilor agolmerate.

De data aceasta a fost identificat şi turistul din Marea Britanie care reuşeşte să le-o ia înainte tuturor, pentru că se trezeşte la 06:00 dimineaţa ca să se asigure că va avea cele mai bune şezlonguri. 

Regele neîncoronat este britanicul Steve Powers, care a fost surprins mai multe zile la rând de jurnaliştii germani în timp ce se grăbea să ocupe trei şezlonguri la piscina unui hotel din Mallorca, Spania, pentru el, fiul şi iubita sa. 

„Britanicii sunt cei care câştigă detaşat în războiul pentru şezlonguri. Am învăţat de la gemani. Dacă ajungi la ora 08:00, nu mai ai nicio şansă să prinzi ceva. Îi vezi doar pe nemţi cu prosoapele în mână cum se uită nervoşi la noi“, s-a lăudat „regele“ în publicaţia „The Sun“.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările