Promoţie specială pentru cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Paris

Promoţie specială pentru cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Paris

Paris

Parisul este unul dintre oraşele despre care se spune că turiştii aleg să îl viziteze cu plăcere indiferent de perioada anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum însă, Parisul este şi cel mai romantic oraş din lume, în această perioadă dedicată Zilei Îndrăgostiţilor, Wizz Tours oferă turiştilor o reducere specială. La rezervarea pachetelor de minimum 3 nopţi cazare şi zbor până în 6 februarie, ei beneficiază de 10 euro discount/per noapte de cazare/rezervare*. Oferta este disponibilă pentru toate destinaţiile oferite de Wizz Tours.

“Pot afirma că Parisul este una dintre cele mai populare destinaţii din România, dovadă şi numărul mare de zboruri Wizz Air spre capitala Franţei de pe şase aeroporturi locale. Venim în întâmpinarea turiştilor cu un număr foarte mare de locuri de cazare, de la hoteluri pline de istorie din zona Champ Elysee, la cele de tip boutique de pe malul Senei, sau hosteluri cu preţuri accesibile pentru tineri sau studenţi. În ceea ce priveşte preferinţele tipurilor de cazare în Paris, 61% dintre turiştii români preferă hotelurile de trei stele, 8% pe cele de patru şi 19% le aleg pe cele de două stele. Durata medie a unei vacanţe în această destinaţie este de patru zile”, a afirmat Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours. 

Anul trecut, pentru Paris, cel mai ieftin pachet Wizz Tours rezervat de o persoană a avut o valoare de 131 de euro (zbor şi trei nopţi cazare) şi de 162 de euro pentru două persoane, trei nopţi cazare + zbor. La polul opus, cel mai scump pachet rezervat, a însemnat 1.502 euro, o persoană, 9 nopţi de cazare. “Anul acesta, luăm în considerare o creştere a cererii pentru pachetele Wizz Tours pentru destinaţii ca Parisul şi Franţa, în general”, a completat directorul Wizz Tours. 

Codul promoţional INLOVE10 este valabil până pe 6 februarie 2018, ora 23:59, ora Europei Centrale şi de Est, şi se aplică pentru pachetele zbor+hotel disponibile pe wizztours.com, pentru călătoriile din perioada 3 februarie 2018 – 31 octombrie 2018, cu durata de minimum 3 nopţi. 

Codul promoţional oferă o reducere în valoare de 10 EUR, care se poate folosi o singură dată per rezervare, valabilă numai pentru rezervările noi cu până la 9 pasageri. Codul nu poate fi combinat cu alte reduceri.


 

 

citeste totul despre: