Periculoasele curse cu tauri, înlocuite într-un oraş spaniol: ce idee le-a venit localnicilor VIDEO

Periculoasele curse cu tauri, înlocuite într-un oraş spaniol: ce idee le-a venit localnicilor VIDEO

Locuitorii orăşelului Mataelpino, de lângă Madrid, au înlocuit taurii cu bolovani gonflabili uriaşi pe care îi lansează pe străzi, apoi încearcă să se ferească din calea lor. FOTO mirror.co.uk

Locuitorii unui orăşel din Spania au decis să renunţe la organizarea tradiţionalelor curse cu tauri, după ce activiştii pentru drepturile animalelor au protestat în repetate rânduri faţă de un astfel de obicei barbar, periculos pentru oameni şi traumatizant pentru animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În locul curselor tradiţionale cu tauri, în timpul cărora s-a întâmplat ca animalele furioase care aleargă libere pe străzi să rănească mortal unii participanţi, locuitorii orăşelului Mataelpino, de lângă Madrid, au găsit o altă distracţie.

Aceştia au înlocuit taurii cu bolovani gonflabili uriaşi pe care îi lansează pe străzi, apoi încearcă să se ferească din calea lor, după modelul curselor în care participanţii erau fugăriţi de tauri furioşi.

Cursele cu bolovani par desprinse dintr-o celebră scenă a seriei de filme ”Indiana Jones”, când eroul încearcă să scape teafăr dintr-o cursă mortal cu bolovani, notează publicaţia „Daily Mirror”.

FOTO mirror.co.uk

FOTO mirror.co.uk

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările