Pe urmele lui James Bond: cât costă o vacanţă în lumea agentului 007

Pe urmele lui James Bond: cât costă o vacanţă în lumea agentului 007

Koh Phing Kan, cunoscută drept „Insula lui James Bond”. FOTO getintravel.com

Fanii înstăriţi ai francizei James Bond au acum şansa de a călca pe urmele agentului secret în cadrul unei „vacanţe 007”, care include avioane private, şalupe rapide şi automobilele de lux Aston Martin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călătoria, în valoare de aproximativ 590.000 de euro, implică o perioadă de 21 de zile petrecută în şapte ţări diferite, în care s-au filmat anumite secvenţe din filmele seriei. Plecarea se face din Londra, următoarea destinaţie fiind Europa, după care Thailanda şi, în final, Jamaica, locul în care se află proprietatea GoldenEye, unde Ian Fleming a scris cele 14 romane „James Bond”. Detaliile despre această călătorie au ieşi la iveală pe site-ul VeryFirstTo.com.
 
Din hotelul Dorchester din Londra, acelaşi care a apărut în scena de deschidere a noii cărţi „James Bond: Solo”, oaspeţii vor pleca cu maşini Rolls-Royce într-un tur al Londrei. Vor călători apoi cu un avion privat spre Nisa, de unde vor pleca cu elicopterul spre Monaco. După o plimbare cu limuzina spre hotelul Metropole şi cina la Joël Robuchon, aceştia vor pleca cu Aston Martin către Alpes Maritimes.
 
Acolo, amatorii vor fi aşteptaţi de maşini Ferrari care vor reproduce urmărirea de maşini din J„ames Bond GoldenEye”. Aceştia vor zbura apoi spre Veneţia, unde vor fi luaţi într-un tur cu iahtul, asemănător cu cel din „Casino Royale”. După toate acestea, următoarea destinaţie este Turcia, unde oaspeţii vor fi cazaţi la hotelul Four Seasons din Istambul şi vor fi scoşi la plimbare pe acoperişul bazaarului din Istambul, care a apărut în „Skyfall”.
 
În Thailanda vor merge cu o şalupă de mare viteză spre Panga Nga Bay, unde vor fi aşteptaţi de un vas tradiţional din Hong Kong. Vor ajunge apoi pe Koh Phing Kan, cunoscută drept „Insula lui James Bond”. În final, vor ajunge în Jamaica şi vor fi cazaţi pe proprietatea lui Fleming.

 

Citeşte şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările