VIDEO FOTO UN super-iaht ce pare că zboară pe apă, scos la vânzare. Ce performanţe are şi cât costă luxoasa ambarcaţiune

VIDEO FOTO UN super-iaht ce pare că zboară pe apă, scos la vânzare. Ce performanţe are şi cât costă luxoasa ambarcaţiune

Iahtul de lux Adastra   FOTO mcconaghyboats.com

Un super-iaht ce poate fi controlat prin iPad a fost scos la vânzare cu suma de 15 milioane de dolari. Adastra, aşa cum se numeşte iahtul, este o capodoperă a ingineriei, proiectată în aşa fel încât să nu dăuneze mediului înconjurător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu un design futurist, ambarcaţiunea de 43 de metri lungime pare că zboară pe apă. Are cinci dormitoare, patru băi şi un bar în aer liber. 
 
Iahtul, proiectat de o firmă britanică şi construit în China, poate fi condus cu ajutorul unui iPad de la o distanţă de 50 de metri. Poate găzdui nouă oaspeţi şi şase membri ai echipajului, arată digi24.ro. Adastra poate atinge viteza de 22 noduri pe oră, echivalentul a 41 kilometri pe oră, şi are o autonomie de aproximativ 6.400 de kilometri.
 
 
Ambarcaţiunea a fost construită în 2012 şi aparţine unui magnat din Hong Kong, Antony Marden, care, după ce a străbătut toată lumea la bordul acestei bijuterii, s-a hotărât să o vândă, ca să se bucure şi alţi proprietari de ea.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările