TRIPDor este un alt fel de agenţie de turism, care nu se rezumă la obiective şi acomodare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grijă, astfel încât să fie experienţe de care îţi vei aminti cu plăcere la întoarcere. Ne străduim mereu să-ţi oferim vacanţe sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tăi.  Să povesteşti cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai că pot să existe în România. Sau cum ţi-ai luat inima în dinţi şi ai pornit într-o aventură plină de adrenalină, într-un loc plin de autenticitate.

Pentru că, atunci când pur şi simplu ţi-e dor să trăieşti, cel mai bun lucru e un „trip” – adică o călătorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inimă şi pentru simţuri.

Ca, de exemplu, o evadare pe Valea Prahovei. Chiar dacă ai mai fost, fii sigur că prin ofertele TRIPDor vei redescoperi această zonă plină de minuni ale naturii, dar şi de locuri însufleţite de legende din trecut. Sfinxul şi Babele, Castelul Peleş, dar şi Castelul Iuliei Haşdeu sau mânăstirea Sinaia -  toate aceste locuri de poveste sunt uşor accesibile într-o plimbare după care ştii că te întorci la patul cel mai confortabil şi camera cea ma liniştită cu vedere la munte. Cât despre mâncare, te vei întoarce gurmand chiar dacă nu erai. Intră acum pe www.tripdor.ro şi rezervă-ţi o experienţă de poveste.

SC Tripdor Travel SRL este o structură de economie socială cofinanţată din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”