Luminile mai multor camere ale Hotelului InterContinental Bucureşti au fost aprinse pentru a forma o inimă

Luminile mai multor camere ale Hotelului InterContinental Bucureşti au fost aprinse pentru a forma o inimă

Reprezentanţii hotelului InterContinental din Bucureşti au transmis un mesaj de solidaritate. FOTO Facebook

Hotelul InterContinental din Bucureşti a transmis, joi seară, un mesaj de dragoste, în aceste momente dificile pentru industria hotelieră. „Trimitem dragostea tuturor oaspeţilor, fanilor, clienţilor şi colegilor noştri din România şi din întreaga lume”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanţii Hotelului. Luminile mai multor camere au fost aprinse pentru a forma o inimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În aceste momente dificile pentru industria ospitalităţii şi pentru omenire, ne trimitem dragostea tuturor oaspeţilor, fanilor, clienţilor şi colegilor noştri din România şi din întreaga lume. În această seară, hotelurile IHG din toată Europa îşi transmit dragostea tuturor şi tuturor eroilor necunoscuţi care luptă pentru a salva vieţi”, este mesajul de pe pagina Hotelului InterContinental.
 
Şi Universitatea din Bucureşti a postat o fotografie cu Hotelul InterContinental, alături de mesajul: „Doza de optimism a serii vine din vecini, de la InterContinental, şi nu mai are nevoie de nicio altă descriere”.
 
Industria hotelieră este una dintre cele mai afectate din cauza pandemiei de coronavirus.
 
FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: