INFOGRAFIE Când găseşti cele mai bune oferte de cazare în 25 de oraşe turistice

INFOGRAFIE Când
găseşti cele mai bune oferte de cazare în 25 de oraşe turistice

În multe oraşe turistice, primele luni ale anului vin cu cele mai bune oferte

Preţurile camerelor de hotel sunt ceva mai constante pe parcursul anului, în comparaţie cu cele ale biletelor de avion, dar există câteva perioade în care vei găsi cazare mai ieftină în principalele oraşe turistice din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre biletele de avion se ştie că cel mai bun moment pentru a le cumpăra la preţuri bune este cu 54 de zile înaintea zborului. Deşi tarifele de cazare sunt ceva mai constante pe parcursul unui an, în comparaţie cu cele de avion, există câteva perioade în care preţurile sunt reduse.

Reprezentanţii site-ului de rezervări online Agoda.com au centralizat informaţii de la câteva sute de mii de turişti pentru a stabili perioadele cele mai bune pentru a face rezervări la hoteluri din cele mai populare 25 de oraşe turistice.

Astfel, dacă vrei să vizitezi Londra, cele mai mici preţuri la cazare le găseşti din ianuarie şi până la jumătatea lunii martie. Oferte bune de cazare în Paris găseşti tot în ianuarie-februarie, dar şi în ultima săptămână din iulie sau în a doua parte a lunii august, potrivit reprezentanţilor Agoda.com. Dacă vrei să mergi la Amsterdam, planifică-ţi călătoria tot la început de an, dar şi la început de mai  sau în primele săptămâni din luna decembrie, pentru că atunci vei găsi cele mai bune preţuri la cazare.

Dacă vei călători la New York sau la Roma în prima săptămână din ianuarie, vei economisi până la 40% din preţul mediu al unei camere de hotel, iar dacă mergi la Istanbul la mijlocul lui mai, vei plăti cu până la 50% mai mult pe cazare.

Singurele oferte pentru Tokyo le vei găsi imediat după Anul Nou, iar Bangkok, Seul, Shanghai şi Singapore au preţuri constante pe întreg parcursul anului.

„Importante în planificarea unei călătorii sunt şi biletele de avion, perioada disponibilă pentru vacanţă sau vremea, dar sperăm că informaţiile cu privire la preţul camerelor de hotel vor ajuta turiştii să facă economii în vacanţele lor“, spune Errol Cooke, vicepreşedinte Agoda.com.

Click pe infografie pentru a vedea cele mai bune oferte de cazare în 25 de oraşe turistice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările