Google a restabilit ratingul Castelului din Riegersburg. Peste 12.000 de recenzii ale românilor după uciderea ursului Arthur, şterse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură Google
Foto: Captură Google

Ratingul de pe Google al Castelului din Riegersburg, aparţinând prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein, a fost restabilit la valoarea iniţială şi peste 12.000 de recenzii negative au fost şterse, joi seară, transmite Alephnews.

Ratingul ajunsese în doar o zi la 1,2 din 5 (cât este maximul), dar a fost restabilit la 4,6, iar numărul de recenzii a fost readus sub 3.000.

Mii de români au lăsat comentarii negative şi au acordat doar o stea castelului (minimul posibil), în semn de protest faţă de împuşcarea de către prinţ a unui urs de dimensiuni mari în România.

De asemenea, vineri dimineaţă, pagina de Facebook a castelului era indisponbilă, transmite sursa citată.

Şi Tripadvisor, o platformă dedicată turiştilor şi călătoriilor, a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, din Austria, după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului.

„Din cauza unui eveniment recent care a atras atenţia presei şi a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experienţă directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă aţi avut o experienţă directă la această proprietate, vă rugăm să reveniţi în curând – aşteptăm cu nerăbdare să primiţi recenzia dvs.!” este mesajul de pe pagină, potrivit Alephnews.

Castelul este deţinut de familia domnească din Liechtenstein şi conţine un muzeu cu expoziţii temporare.

Joi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc au deschis dosar penal după uciderea marelui urs brun.

De asemenea, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că schimbă regulile pentru împuşcarea urşilor. Anunţul l-a făcut în emisiunea ON/OFF The Record, cu Sorina Matei.

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein este membru al monarhiei din Liechtenstein şi apare online drept proprietar al castelului din Austria.

Scandalul a izbucnit după ce Agent Green a publicat informaţia potrivit căreia ursul uriaş Arthur a fost împuşcat de un prinţ austriac la Ojdula, judeţul Covasna, într-o arie naturală protejată.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite