FOTO Topul celor mai ciudate restaurante din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cina poate deveni o experienţă destul de interesantă dacă alegi să mănânci într-un loc în care în loc de scaune ai vase de toaletă sau unde eşti servit de chelneri-ninja.

Publicaţia americană „Huffington Post” a făcut o selecţie a celor mai ciudate restaurante din lume. Primul loc este ocupat de un restaurant din Taiwan, Taipei şi se numeşte „Modern Toilet”, sala de mese fiind, practic, o toaletă uriaşă, cu vase WC în loc de scaune şi mese sub formă de chivete. Băuturile sunt servite în pahare sub formă de pişoare sau vase de toaletă. 

Locul doi este ocupat de restaurantul „Heart Attack Grill”, situat în Las Vegas, Nevada, al cărui nume este legat de cele două decese cauzate de infarct, care au avut loc de la deschiderea restaurantului. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că preparatul cheie al restaurantului este un burger care conţine 9.982 de calorii. La intrarea în restaurant se oferă un halat asemănător cu cele purtate de pacienţii unui spital. Pe locul trei se află „Ninja New York”, din New York. La acest restaurant, chelnerii-ninja te vor surprinde când te aştepţi mai puţin. 

image

Modern Toilet FOTO Wikipedia
 

Taiwanul mai ocupă un loc în top, cu restaurantul „Barbie Cafe”, unde rozul este culoarea predominantă. Pe locul cinci se clasează restaurantul „Dans le Noire” din Londra, Anglia, unde doritorii vor fi nevoiţi să mănânce în beznă totală, iar pe locul şase se află restaurantul „The Airplane”, din Colorado Springs, Colorado, care este, de fapt, găzduit de un avion Boeing KC-97. 

image

Barbie Cafe FOTO metroecuador.com.ec

„Fritz's Railroad Restaurant”, din Kansas şi Missouri ocupă locul şapte în topul celor mai ciudate restaurante. Acest restaurant oferă clienţilor posibilitatea de a nu interacţiona cu chelnerul, care preia comanda la telefon şi trimite mâncarea cu ajutorul unui tren de jucărie. „The Chillout Lounge”, din Dubai, Emiratele Arabe Unite, oferă mâncare şi băutură fierbinte, în timp ce temperatura din încăpere este sub zero grade. Chiar şi mobilierul este făcut din gheaţă. 

Pe locul nouă se clasează „New Lucky Restaurant”, din Ahmadabad, India, deschis pe situl unui vechi cimitr. Proprietarul restaurantului a ales să păstreze pietrele funerare, iar ultimul loc este ocupat de restaurantul „Cabbages and Condoms”, din Bangkok, Thailanda, al cărui decor este inspirat de metode contraceptive.

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite