FOTO Siberienii „momesc” turiştii cu fete îmbrăcate sumar într-o nouă campanie de promovare a regiunii

FOTO Siberienii „momesc” turiştii cu fete îmbrăcate sumar într-o nouă campanie de promovare a regiunii

Teleshov a mai declarat că a ales să realizeze fotografii cu fete îmbrăcate sumar în speranţa că, astfel, oamenii vor acorda mai multă atenţie regiunii. FOTO Daily Mail

O agenţie de turism din Rusia apelează la genele bune ale rusoaicelor pentru a promova Siberia, cea mai rece şi pustie regiune a ţării. În cea mai nouă campanile publicitară a agenţiei apar fete în bikini care pozează sexy pe un lac îngheţat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile fierbinţi au fost realizate pe un lac artificial îngheţat din Zheleznogorsk pentru a promova turismul. Deşi Siberia este celebră pentru lipsa de ospitalitate a zonei, din cauza condiţiilor vitrege de vreme, în cea mai rece regiune a Rusiei se găsesc câteva hoteluri şi restaurante de top pregătite pentru turiştii care vor să dea o şansă naturii.
 
Alexey Teleshov, şeful agenţiei de turism resonsabilă de campanie, susţine că Siberia este perfectă pentru oamenii care vor să se relaxeze departe de agitaţia marilor oraşe.
 
 
 
„Oferim de toate, de la activităţi de turism, precum plimbări cu aeroglisoarele, posibilitatea de a face snowboarding, scupa diving sau zboruri acrobatice, la atracţii simple, pentru oamenii care îşi doresc să se bucure pur şi simplu de linişte”, a declarat Teleshov, potrivit „Daily Mail”.
 
 
Aventuroşii pot, de asemenea, să se bucure de peisaje extraordinare pe cer, pentru că în Siberia sunt vizibile spectaculoasele aurora boreale.
 
Teleshov a mai declarat că a ales să realizeze fotografii cu fete îmbrăcate sumar în speranţa că, astfel, oamenii vor acorda mai multă atenţie regiunii. „În Siberia sărbătorim iarna cu voie bună, amuzament şi formăm amintiri care vor ţine o viaţă”, a mai spus acesta.
 
Citeşte şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările