FOTO De ce ai nevoie pentru a primi o noapte gratuită la hotelul Instagram

FOTO De ce ai nevoie pentru a primi o noapte gratuită la hotelul
Instagram

Interiorul hotelului din Sydney a fost decorat cu fotografiile celor care i-au trecut pragul FOTO Facebook

Febra Instagram a cuprins, mai nou, şi industria hotelieră. Managerii unui complex din Sydney şi-au decorat încăperile cu fotografii realizate şi încărcate pe platforma socială de turişti şi oferă un sejur-surpriză celor care se bucură de popularitate în zona online.

Interiorul hotelului 1888 din oraşul Sydney, Australia, a fost special amenajat pentru clienţii care nu sunt dispuşi să renunţe la interacţiunea virtuală nici măcar atunci când se află în vacanţă. Astfel, pereţii clădirii sunt tapetaţi cu instantanee postate pe Instagram de cei care le-au trecut pragul şi-au rămas fermecaţi de combinaţia vintage-modern regăsită aici, relatează cotidianul „Daily Mail“.

Iar cei mai talentaţi clienţi desemnaţi printr-un concurs, lună de lună, beneficiază de o noapte de cazare gratuită, din partea administraţiei hoteliere. De acelaşi tratament se bucură şi cei mai mai populari utilizatori Instagram, persoane ale căror activitate socială este urmărită de peste 10.000 de oameni.

Complexul de pe continentul australian numără 90 de încăperi dispuse pe cinci niveluri şi reprezintă un tribut adus comunităţii Instagram. În ciuda pachetelor promoţionale pe care conducerea le lansează, un sejur în acest complex este destul de costisitor. Astfel, pentru o noapte de cazare un turist este nevoit să scoată din buzunar nu mai puţin de 140 de dolari, adică echivalentul a 470 de lei.

Întrebat de administratorii site-ului mashable.com ce l-a determinat să pună bazele unui astfel de proiect, Paul Fischman, directorul executiv al complexului, a explicat că industria trebuie să se muleze pe nevoile clientului modern.

„Întotdeauna a existat o conexiune puternică între fotografie şi călătorie. Oamenii vor să viziteze locuri superbe şi să împărtăşească cu ceilalţi experienţele lor. Tocmai de aceea a apărut şi hotelul 1888“, a spus acesta.

Complexul australian nu este singura clădire construită sub forma unui tribut adus erei cibernetice. În Spania, s-a deschis un hotel pentru utilizatorii reţelei Twitter numit Sol Wave House.

Recepţia hotelului construit în Mallorca, Spania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările