FOTO Locuri din basme şi povestiri supranaturale: 17 case magice din lume

FOTO Locuri din basme şi povestiri supranaturale: 17 case magice din lume

Ceainăria Tetsu din Yamanashi, Japonia FOTO viralnova.com

Ţi-ai dorit vreodată să locuieşti în casa unui hobbit, într-un castel sau într-o casă din turtă dulce? Aceste 17 case s-ar integra perfect în poveştile cu zâne, feţi frumoşi şi creaturi supranaturale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Da, sunt fotografii reale, nu poze editate sau desene insiprate din basmele fraţilor Grimm. Totuşi, măiestria şi aerul lor magic, supranatural, te poartă în altă lume. Iată  17 dintre cele mai înzestrate de magie case de pe pământ:


1. Casa unui hobbit, Wales, Marea Britanie.2. Casa de piatră din Portugalia.3. Casa scoică din Mexic4. Casa Nautillus din Mexic5. Parcul Akebono Kodomo-no-mori din Japonia6. Casa unui hobbit din Noua Zeelandă7. Casa din copac pe trei nivele din Columbia, Canada8. Casa din pădure, Olanda
9. Ceainăria Tetsu din Yamanashi, Japonia10. Bordeiul din Caskills, New York11. Casă din lemn abandonată, Rusia12. Casă tradiţională din Islanda13. Casă- cupolă, Thailanda14. Casă rustică, Minnesota15. Maison de Sorcière Avec Ciel d’orage, Franţa
16. Casa nebună, Vietnam17. Bordei de zâne, Canada.
Citeşte şi:

  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: