FOTO Cele mai frumoase plaje din lume admirate de la înălţime

FOTO Cele mai frumoase plaje din lume admirate de la înălţime

Surferi în apropierea plajei Sydney Australia

Din Statele Unite pânâ în Brazilia, Australia, Europa, un fotograf american a surprins de la înălţime plaje populate cu turişti şi decorate cu umbrele, şezlonguri, prosoape colorate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile lui Gray Malin publicate pe www.fpeople.ro sunt cu totul şi cu totul speciale, fiind realizate dintr-un elicopter cu uşile deschise.

„De la înălţime, plaja devine o pânză goala care îmi permite să văd lumea ca o operă de artă. Oamenii şi obiectele sunt modele care se repetă prin formă şi culoare. Fotografiile mele aş vrea să fie percepute ca o sărbătoare a culorii, luminii, a formei, şi a fericirii cu care ne dorim şi asteptăm vara", afirmă Gray Malin.

Indiferent unde s-a oprit obiectivul foto, turiştii se bucură la fel de mult de briza oceanului sau a mării. Poate agenţii economici de pe litoral se inspiră şi aduc şi pe litoralul românesc astfel de amenajări cochete.Plajă în Dubai

Plajă în Dubai


Plajă în Australia


Plaja de la Santa Monica din California (SUA)


Plajă de lângă Rio de Janeiro (Brazilia)Plaje din Rio de Janeiro (Brazilia) şi Santa Monica, California (SUA)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările