FOTO Cele mai bune destinaţii turistice pentru cei care preferă să călătorească solo

FOTO Cele mai bune destinaţii turistice pentru cei care preferă să călătorească solo

Insula Ambergris Caye, cea mai mare din Belize, este, de asemenea, un loc perfect pentru turiştii care vin singuri în vacanţă. FOTO Huffington Post

Să mergi singur în vacanţe nu mai este un subiect tabu. De fapt, poate fi mai plăcut decât te aştepţi. Lumea este plină de destinaţii perfecte pentru cei care iubesc călătoriile şi vor să se regăsească sau pentru cei care singurătatea este cea mai bună modalitate de relaxare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Iată câteva destinaţii sigure şi primitoare pentru oamenii care vor să petreacă timp „în compania” propriei persoane:
 
1. Paris
 
 
Franţa cucereşte prin paleta largă de opţiuni, când vine vorba de cafenele şi restaurante. Patiseriile somptuoase din Paris ar fi, de asemenea, un decor potrivit, iar cultura franţuzească, vizibilă pe oriunde ai merge, ar fi o completare binevenită.
 
2. Bali
 
 
Yoga, spiritualitate, spa, masaj, plajă, restaurante organice şi magazine - te-ai convins că insula Bali, din Indonezia, merită o vizită? Diversitatea o face să fie unul din cele mai căutate locuri de către amatorii de călătorii pe cont propriu.
 
3. Sevilia
 
 
Capitala Andaluziei reflectă toate elementele romantice ale Spaniei, în timp ce găzduieşte arhitectura Moorish şi este oraşul dansurilor flamenco. Uşor de „luat la picior”, Sevilla te va surprinde prin ceramica colorată, aleile pietruite şi magazinele care-ţi vor lăsa gura apă.
 
4. Dubrovnik
 
 
Cu o infrastructură „croită” pentru turişti, „Perla Mării Adriatice”, cum a fost numită de Lord Byron, va mulţumi turiştii care se vor plimba ziua în Muntenegru şi în Bosnia şi Herţegovina. Dacă eşti un aventurier, ai putea să faci drumeţii, iar dacă tot ce vrei este să te relaxezi, o croazieră ar fi exact ce-ţi trebuie.
 
5. Dublin
 
 
Irlandezii, mai ales cei din Dublin, sunt celebrii pentru ospitalitatea lor. Odată intrat într-un local irlandez, nu vei avea cum să te simţi singur. 
 
6. Santiago
 
 
Sofisticat şi accesibil, Santiago ar fi o opţiune extraordinară pentru o vacanţă în care să mergi solo. Dacă vrei să te distrezi, mergi  în cartierul Bellavista,  un cartier la modă, boem, plin de baruri, clădiri îndrăzneţe şi graffiti artistic. 
 
8. Vancouver
 
 
Festivalurile de muzică din Vancouver sunt deja celebre în toată lumea. Soarele, care nu încetează să încălzească oraşul canadian, îţi garantează o gramadă de activităţi distractive şi o ambianţă relaxantă.
 
9. Tokyo
 
 
Răsfaţă-te cu sushi, tăiţei şi alte delicatese cu specific chinezesc. Dacă vrei să întâlneşti vorbitori de limba engleză, barul „Pink Cow” („vaca roz”) din Roppongi este locul în care trebuie să ajungi neapărat.Citeşte şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: