FOTO Case de lux oferite gratuit cu o condiţie simplă - noul trend al vacanţelor peste hotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele dintre casele puse la bătaie, situată în Vermont
Unele dintre casele puse la bătaie, situată în Vermont

Dacă vrei să pleci departe de casă de sărbători, dar nu-ţi ajung banii de cazare, poţi alege noul serviciu prin care primeşti găzduire în case luxoase contra unei cerinţe extrem de simple şi plăcute.

TrustedHousesitters, site-ul care pune la dispoziţia „bone“ pentru animale, lansează un nou serviciu prin care iubitorii de animale se pot caza în diferite proprietăţi dacă acceptă să aiba grijă de patrupedele proprietarilor. 

Dacă vă surâde ideea de a clători peste tot în lume fără să plătiţi cazare (şi cui nu i-ar surâde?), aflaţi că în Los Angeles puteţi sta într-o vilă cu piscină, în timp ce aveţi grijă de un Rhodesian Ridgeback. Tot ce trebuie să faceţi este să iubiţi animalul care vă este lăsat în grijă, să-l hrăniţi şi să vă asiguraţi că are tot ce are nevoie cât timp stăpânii nu sunt acasă. 

Pentru a posta anunţuri pe site, proprietarii de animale şi cei care doresc să fie bone pentru patrupede trebuie să achite o taxă de membru de 119 sau 148 de dolari pe an, în funcţie de abonamentul dorit.

Chiar la nord de Sydney, în Valea Yarramalong, puteţi sta într-o casă rustică (foto jos) unde veţi avea la dispoziţie întreaga bucătărie, living şi dormitoare - astfel încât să vă puteţi planifica escapada de Crăciun alături de întreaga familie.

image

După ce aţi explorat mediul rural, vă puteţi bucura, de asemenea, de zona de coastă care este la doar 30 de minute de casă. Apoi vă puteţi întoarce la frumoasele pisici ale proprietarilor. 

image

Franţa

Dacă speraţi la un Crăciun înzăpezit, atunci această casă uimitoare din Divonne le Bain, Franţa, este ideală.

image

Proprietarii caută iubitori de animale care să-i ţină companie adorabilului lor terrier, Cappy.

image

Norvegia

O altă variantă de vis pentru Sărbătorile de Iarnă este Oslo, Norvegia, unde există posibilitatea de cazare într-o casă aflată la doar 20 de minute de pârtia de schi. Tot ce trebuie să faceţi e să aveţi grijă de un Boston terrier. 

image

Los Angeles

Dacă ceea ce căutaţi este soare si temperaturi de 40 de grade, reşedinţa listată în prezent în LA s-ar putea să vi se potrivească. Această casă idilică, cu piscină proprie, precum şi promisiunea de a beneficia de Netflix gratuit, este perfectă pentru familiile cu copii mai mari şi vine cu un rezident Rhodesian Ridgeback, pe nume Ouper, bucuros să-şi facă noi prieteni. 

image
image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite