Cea mai murdară zonă turistică din lume. FOTO VIDEO

Cea mai murdară zonă turistică din lume. FOTO VIDEO

Pe alocuri, stratul de gumă de pe zid este gros de câţiva centimetri. FOTO Daily Mail

Operă de artă în viziunea unora, un monument al nesimţirii din punctul altora de vedere, un zid din Seattle, SUA, atrage turişti din întreaga lume de aproape 20 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oraşul Seattle se mândreşte cu un obiectiv turistic destul de controversat, botezat Zidul de gumă, localizat pe o alee aflată lângă cea mai veche piaţă agroalimentară din SUA, Pike Place Market.

 FOTO Daily Mail

Zidul tapetat cu gumă de mestecat de turişti şi localnici din toată lumea a fost desemnat de site-ul de călătorii TripAdvisor drept cel mai plin de microbi obiectiv turistic din lume. Însă această titulatură nu-i descurajează pe curioşi să vină în „pelerinaj“ la „monumentul nesimţirii“, aşa cum este descris de alte persoane, nu la fel de încântate de existenţa acesui loc.

FOTO Daily Mail

Pe alocuri, stratul de gumă de pe zid este gros de câţiva centimetri, iar prima gumă se pare că ar fi fost lipită în urmă cu 20 de ani, notează Daily Mail.

FOTO Daily Mail

„Am fost puţin şocat când am dat pentru primad dată cu ochii de zidul de gumă, dar după ce l-am studiat mai îndeaproape am ajuns la concluzia că îţi lasă o impresie vizuală impresionantă. Este un lucru unic pe care îl poţi descoperi. Ca turist nu vezi în fiecare zi aşa ceva“, a declarat David, un turist care şi-a lăsat guma pe zid. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările