FOTO Aeroporturi din care nu-ţi vei dori să mai pleci

FOTO Aeroporturi
din care nu-ţi vei dori să mai pleci

În Aeroportul Singapore Changi, călătorii se pot plimba prin grădini luxuriante FOTO: Flickr.com

Întârzierile din aeroporturi se pot transforma în experienţe plăcute când ai la dispoziţie galerii de artă, saloane de masaj, patinoare şi alte locuri inedite în care să-ţi petreci timpul fără să te plictiseşti. Câteva aeroporturi oferă pasagerilor asemenea facilităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conexiunile pierdute şi zborurile care întârziere din cauza vremii sau a defecţiunilor tehnice sunt mai puţin neplăcute atunci când ai la dispoziţie modalităţi plăcute de a petrece minutele sau orele de aşteptare.

În câteva aeroporturi există adevărate galerii de artă, în vreme ce altele le oferă pasagerilor diverse metode de relaxare şi de agrement. Dealchecker.co.uk, un motor de căutare pentru bilete de avion şi hoteluri ieftine, a realizat un top al aeroporturilor mai puţin obişnuite, în care niciun pasager nu se poate plictisi:

Aeroportul Singapore Changi, Singapore

În acest aeroport, pasagerii se pot plimba prin grădini interioare luxuriante şi pot admira cele peste 1.000 de specii de fluturi din incinta acestora. Grădinile de poveste sunt o modalitate perfectă de relaxare pentru călătorii obosiţi.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Bangkok Suvarnabhumi, Tailanda

Un masaj de relaxare este mai mult decât binevenit înaintea unei călătorii lungi cu avionul, iar în acest aeroport din Tailanda te poţi răsfăţa cu celebrul masaj tailandez. Poţi opta pentru un masaj al picioarelor, al spatelui sau al întregului corp (contra cost).

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Heathrow, Londra, Marea Britanie

În loc să cheltuieşti banii în magazine în timp ce-ţi aştepţi zborul, Aeroportul Heathrow îţi pune la dispoziţie o galerie de artă. Ea găzduieşte operele unor artişti celebri, cât şi ale unora mai puţin cunoscuţi.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Internaţional Incheon, Coreea de Sud

Dacă vrei să faci puţină mişcare înainte de a urca în avion, în acest aeroport din Coreea de Sud ai posibilitatea de a folosi patinoarul din incintă. Iar dacă nu este o activitate pe gustul tău, ai putea viziona un film într-unul dintre cele două cinematografe din aeroport. Dacă nici asta nu-ţi surâde, poţi juca golf pe terenul din incintă sau te poţi relaxa la centrul SPA din aeroport.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Lyon-Saint Exupery, Franţa

Un tobogan de aproape şase metri înălţime îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari în acest aeroport din Franţa dacă simt nevoia să se distreze puţin înainte de a urca în avion.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul din Atena, Grecia

Acest aerpoort găzduieşte un mic muzeu care le oferă călătorilor ocazia de a descoperi istoria Greciei antice. Muzeul găzduieşte 170 de exponate, toate descoperite în timpul săpăturilor făcute pentru construirea aeroportului.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Aeroportul Internaţional Haneda, Tokyo, Japonia

Planetariul din incinta acestui aeroport este perfect pentru o cină romantică sub cerul înstelat. Peste 40.000 de stele sunt proiectate pe bolta planetariului din Starry Café.

FOTO: Rocketnews24.com

Aeroportul Internaţional Hong Kong, China

Cu ajutorul simulatorului de zbor pus la dispoziţia pasagerilor, îţi poţi testa îndemânarea de pilot. Dacă nu eşti dornic de senzaţii tari, poţi vizita muzeul de aeronave, în care sunt expuse machete din toate timpurile, sau poţi privi de pe acoperişul aeroportului cum aterizează şi decolează avioanele.

FOTO: Dealchecker.co.uk

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările