Experienţă de lux printre nori: cât costă cea mai scumpă degustare de tequila

Experienţă de lux printre nori: cât costă cea mai scumpă degustare de tequila

FOTO Daily Mail

Iubitorii de tequila înstăriţi îşi pot duce acum pasiunea pentru licoare la înălţime. Pentru o sumă colosală de bani, un grup de până la zece persoane pot pleca într-o călătorie de degustare de tequila, cu avionul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii tequila cu buzunarul gros au posibilitatea să bea licoarea preferată deasupra norilor. Pentru suma de 500.000 de dolari (aproximativ 449.000 de euro), un grup de până la zece persoane se pot „îmbarca‟ în avionul de lux marca Gulfstream pus la dispoziţie de compania Tequila Avion, în care vor avea ocazia să se delecteze cu mai multe sortimente ale băuturii.

Mai mult decât atât, compania compania le oferă oaspeţilor şi un tur privat al distileriei fabricii de tequila, condus de Ken Austin, fondatorul Tequila Avion. 

În preţ mai sunt incluse trei zile şi două nopţi de cazare la hotelul de cinci stele Las Alamandas de pe coasta Pacificului, o cină gătită de un iscusit chef newyorkez servită în casa maestrului distilier Alejandro Lopez, tequila din colecţia personal a lui Austin de luat „la pachet‟, dar şi posibilitatea de a alege şi lăsa la învechit timp de cel puţin doi ani propriul lot de tequila.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: