Delta Dunării este o oază de relaxare unde să te deconectezi de la grijile cotidiene şi agitaţia marilor oraşe. În fiecare sezon turistic, rezervaţia atrage un număr tot mai mare de turişti străini dornici să exploreze un colţ de paradis pitoresc. Unii dintre vizitatori spun că o experienţă în Delta Dunării, cu ale sale plante rare, păsări sălbatice şi mamifere pe cale de dispariţie, poate fi comparată cu o vacanţă de tip ”safari” în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Complexul hotelier amenajat în armonie cu natura

Alege un sejur în Delta Dunării cu prilejul vacanţei pascale la Gulliver Delta Resort 3*! Hotelul este amenajat tradiţional şi se află în inima deltei la intersecţia dintre braţul Sfântu Gheorghe şi canal Uzlina. Întins pe o suprafaţă de până la 10.000 mp, Gulliver Delta Resort 3* este locaţia ideală pentru seniorii în căutare de linişte ce găsesc aici o grădină luxuriantă cu balansoare şi hamace, pontoane pentru pescuit, o piscină generoasă pentru zilele calde de vară, dar şi posibilitatea de a pleca în excursii opţionale cu barca sau microbuzul.

Vizite culturale şi plimbări relaxante cu barca

Porneşte cu barca pe lacurile pline de nuferi în căutarea păsărilor sălbatice sau pe canalele mozaicate pline de papură şi irişi de baltă. Poţi alege şi plimbări ceva mai lungi către Pădurea Letea, unde vei întâlni dune de nisip asemănătoare locurilor deşertice, cai sălbatici şi liane greceşti ce îi dau locului un aspect mediteranean. La fel de bine, fosta Capitală a Piraţilor – Sulina te aşteaptă cu o atmosferă pescărească, dar şi cu cea mai lată plajă virgină de la Marea Neagră.


Cu ocazia Paştelui poţi participa la Petrecerea Lipovenească întreţinută de un ansamblu de dansatori locali, cu muzică bună şi gustări alese. Sau să porneşti într-o excurise cu autocarul spre locuri încărcate de spiritualitate ori în descoperirea monumentelor istorice ale Dobrogei. Poţi să vizitezi, printre altele, Martirion de la Niculiţel, monument unic în Europa unde au fost descoperite moaştele a şase martiri creştini din secolul al IV– lea. Dar şi cele trei mari biserici dobrogene – Mănăstirea Cocoş, cu moaştele a 4 martiri creştini, Saon şi Celic Dere care găzduieşte o icoană făcătoare de minuni. 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Paste in Delta Dunarii - Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Delta pentru Senioritarife de la 599 lei/persoana – cazare cu demipensiune/ de la 649 lei/persoana – cazare cu pensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, Masa traditionala de Paste (ciorba de miel, friptura de miel la tava, drob, cozonac, oua roşii etc.), transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activităţi recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.