Plaje impresionante şi activităţi interesante

Staţiunea bulgărească este considerată una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă de pe coasta Mării Negre, un loc idilic cu roci albe maiestuoase şi marea albastră, nisipul auriu, plajele nesfârşite înconjurate de dune de nisip, un adevărat diamant pe care trebuie să îl descoperi.

Faimoasă mai ales pentru plajele sale şi peisajele deosebite din împrejurimi, în staţiunea Nessebar cele mai multe hoteluri sunt construite în imediata apropiere a liniei de coastă. Pe lângă acestea, plajele din staţiune oferă facilităţi excelente, inclusiv centre de închiere echipament sportiv, astfel că vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru scufundări şi surfing.

Deliciile locale ale staţiunii Nessebar

Staţiunea bulgărească de la malul Mării Negre te aşteaptă nu doar cu atracţii pe timp de zi, dar şi cu o viaţă de noapte intensă, susţinută de numeroasele localuri din împrejurimi, cluburi puternic luminate, de unde răsună ritmurile celor mai cunoscute hituri internaţionale şi locale.

De asemenea, iubitorii de mâncăruri exotice vor descoperi aici numeroase restaurantele locale care te aşteaptă cu o gamă largă de feluri de mâncare cu fructe de mare. Poţi încerca aici coadă de homar la grătar, midii, carne de rechin, cocktail de creveţi, picioare de broască, precum şi multe alte delicatere.

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.