Admiră priveliştile ca niciodată până acum - indiferent că eşti singur, cu partenerul tău sau într-o călătorie cu familia, Dubai este gata să te impresioneze cu paleta sa exotică de animale sălbatice. În lista de mai jos sunt numai câteva dintre cele mai bune locuri pe care le poţi vizita, pentru a intra în contact cu latura ta sălbatică - aceste animale sunt la fel de nerăbdătoare să te cunoască, cum eşti şi tu să le cunoşti pe ele.

Este interesant cum autorităţile din Dubai au reuşit să creeze un veritabil paradis dintr-un deşert. La ora actuală, biodiversitatea faunei din Dubai a devenit un element important de atracţie turistică, atât pentru familiile cu copii în particular, cât şi pentru iubitorii de animale în general.

Proiectul de reabilitare a ţestoaselor din Dubai

La scurtă distanţă de Burj Al Arab, bunăvoinţa acestui Ramadan te va aduce într-o scurtă vizită a proiectului de reabilitare a broaştelor ţestoase. Nu trebuie să cumperi bilet sau să îţi faci rezervare, pentru că accesul este gratuit şi locul este deschis în fiecare zi, iar la ora 11 dimineaţa, miercurea, ţestoasele sunt hrănite. Vei avea, de asemenea, şansa de a vedea cum ţestoasele reabilitate sunt eliberate în ocean.
    
Acvariul Lost Chambers

Atlantis, oraşul pierdut, a reapărut în Dubai. Acvariul Lost Chambers este destinaţia supremă pentru iubitorii oceanului. Fii pregătit pentru momente care îţi taie respiraţia pe măsură ce înoţi cu rechinii, te întâlneşti cu un delfin sau îţi faci selfies cu un leu de mare. Iar pentru cei care nu sunt pregătiţi de aventură există cursurile relaxante de yoga, într-una dintre săli, unde veţi fi înconjuraţi de bogata faună acvatică.
    
Rezervaţia Ras Al Khor

Un loc perfect pentru studiul păsărilor şi pentru fotografie, unde vei aduna sute de like-uri pe Instagram după ce vei posta o fotografie cu aceşti superbi flamingo roz. Nu reuşeşti să îi prinzi în poză? Rezervaţia Ras Al Khor este totodată locul perfect pentru un picnic cu cea mai frumoasă privelişte. Şi poate, dacă eşti norocos, o pasăre mică ţi se va aşeza pe umăr şi va cere o gustare.  

Crescătoria de Şoimi Platinum Heritage

Şoimul este pasărea naţională a Emiratelor Arabe Unite, şi un simbol al forţei şi al curajului. Crescătoria de Şoimi Platinum Heritage deţine unii dintre cei mai căutaţi şoimi. Fii curajos şi bucură-te de interacţiunea cu această pasăre superbă, regală. Mergi pe urmele cântăreţei Selena Gomez şi participă la o vânătoare cu şoimi.

Pinguini de zăpadă la Ski Dubai

Te-ai plictisit să admiri aceste păsări minunate din spatele unui geam gros de sticlă? Ei bine, asta e şansa ta de a te apropia - îi poţi chiar îmbrăţişa! Odată ce întâlnirea cu pinguinii s-a terminat, te poţi bucura de zăpadă şi schi pe pârtiile artificiale de la Ski Dubai.

Pregăteşte-ţi itinerariul, fă-ţi bagajele şi ia-ţi un bilet de avion. Ca să te ajutăm, ţi-am făcut mai jos o listă cu mai multe detalii despre locurile recomandate. Călătorie plăcută!

Proiectul de reabilitare a ţestoaselor din Dubai

Aflat la hotelul Jumeirah Al Naseem, spaţiul se vizitează gratuit. Ţarcurile se găsesc în Laguna Ţestoaselor, iar hrănirile au loc pe Insula Ţestoaselor - pentru a accesa aceste zone, va trebui să intraţi prin holul hotelului. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi jumeirah.com/turtles.

Acvariul Lost Chambers:

Aflat în incinta hotelului Atlantis The Palm, parcul acvatic şi intrarea în acvariu sunt incluse în sejur. Acvariul Lost Chambers este deschis zilnic în intervalul orar 10-22. Pentru a rezerva bilete online, intraţi pe atlantisthepalm.com.

   
Rezervaţia Ras Al Khor

Deschisă în 1985. Cel mai bun moment de a o vizita este pe timpul zilei, când poţi admira păsările migratoare. Hrănirea păsărilor flamingo se face la 10 şi la 16 în fiecare zi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina facebook.com/wildlife.ae.  

Crescătoria de Şoimi Platinum Heritage

Sub egida Platinum Heritage Luxury Tours and Safaris, crescătoria de Şoimi Platinum Heritage este deschisă zilnic, în intervalul 8-18. Poţi face rezervări pentru tururi safari şi poţi afla mai multe informaţii pe platinum-heritage.com.

Pinguini de zăpadă la Ski Dubai

O staţiune artificială de ski, Ski Dubai este localizată în Mall of the Emirates. Pârtiile sunt deschise zilnic în intervalul 9-24. Pentru a rezerva o vizită la pinguini, mergeţi la skidubaipenguins.com.