UNDE STAI

 

The Retreat Palm Dubai MGallery, by Sofitel

 

The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel este prima staţiune holistică de wellness din Orientul Mijlociu, şi va oferi o experienţă încântătoare şi imersivă. Localizată în East Crescent din Palm Jumeirah, la doar 30 de minute de condus dinspre ambele aeroporturi internaţionale ale oraşului, această staţiune aflată pe malul mării va pune la dispoziţia oaspeţilor 255 de camere şi de apartamente, un salon de şedinţe, o multitudine de spaţii cu destinaţie gastronomică şi primul Rayya Centre, care va oferi servicii complete de wellness.

 

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

Al Bandar Rotana şi Al Bandar Arjaan by Rotana

Cu o suită de 190 de apartamente şi camere de lux, acest spaţiu de cinci stele, elegant şi modern, va asigura experienţe personalizate atât pentru oamenii de afaceri, cât şi pentru cupluri sau familii. Situat avantajos chiar pe Baniyas Road în Deira, acest hotel este aproape de Dubai Creek şi la doar câteva minute de condus de aeroportul Dubai International. Hotelul va pune la dispoziţia oaspeţilor patru restaurante, o piscină, dar şi un club Bodylines de fitness şi wellness, cu servicii de saună şi masaj.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 3 din 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

Renaissance Downtown Hotel, Dubai

Localizat în dinamica şi vibranta zonă Downtown, hotelul  Renaissance Downtown urmăreşte să ofere panorame uimitoare ale oraşului, fiind localizat chiar lângă nou inauguratul Dubai Water Canal, la câteva minute de mers pe jos de Burj Khalifa. Oaspeţii se vor putea bucura de experienţe culinare care le vor răsfăţa papilele gustative la restaurantele din incintă, Morimoto Dubai, Bleu Blanc şi Basta! by David Myers. Hotelul promite servicii prietenoase şi personalizate, camere decorate modern, însă cu un twist arabic, precum şi un senzaţional spa Six Senses.

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

Bulgari Hotel

Cu un design conceput de faimoasa firmă italiană de arhitectură Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, această staţiune de lux va fi a cincea proprietate sub brandul Bulgari Hotels and Resorts din lume, şi va fi localizată pe insula exclusivistă Jumeirah Bay, pe coasta dinspre Jumeirah Beach Road. În formă de cal de mare gigantic, acest complex marin de 1,7 milioane de metri pătraţi va fi înconjurat de grădini luxuriante şi va include 100 de camere şi apartamente, 20 de vile rezidenţiale şi un port, toate beneficiind de dotări de lux.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 4 din 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

 

GASTRONOMIE

STK

 

Primul restaurant STK din EAU urmează să fie deschis în proaspăt lansatul hotel Rixos Premium Dubai în JBR, şi va oferi un twist modern, de lux, conceptului tradiţional de steakhouse american, combinând excelenţa culinară cu o ambianţă modernă şi un décor chic. Meniul la STK JBR The Walk va include toate felurile binecunoscute oferite în întreaga lume de acest brand, dar şi elemente noi, potrivite pentru un restaurant pe malul mării.

Dată estimată pentru deschidere: August 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

 

EXPERIENŢE

La Perle by Dragone

La Perle, localizat în inima Al Habtoor City, va fi primul spectacol local produs de unul dintre cei mai faimoşi directori artistici, Franco Dragone. Acest show captivant are în distribuţie 65 de artişti, fiecare contribuind în stil propriu la producţie – de la actorie la acrobaţie, de la cascadorii acvatice la cascadorii în aer. Spectacolul promite să uimească publicul, pe măsură ce interpreţii sar într-o piscină aflată chiar pe scenă, creând momente uimitoare deopotrivă deasupra şi dedesubtul scenei, în această producţie ultramodernă. Show-ul promite să devină de referinţă în entertainmentul din Dubai şi din restul regiunii, cu mai mult de 450 de reprezentaţii pe an. 

Dată estimată pentru deschidere: 31 august 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

 

Dubai Safari Park

O experienţă completă de safari,  Dubai Safari Park este un proiect zoologic masiv, care se va întinde pe 119 hectare, în zona Dubai’s Al Warqa. Parcul este împărţit în mai multe sate – Satul Asiatic, Satul African şi Satul Open Safari– care vor recrea diferite habitaturi cu biodiversitate. Pe lângă un teatru de 1000 de locuri şi o grădină pentru copii, vizitatorii vor avea la dispoziţie şi o grădină botanică, o expoziţie de fluturi şi un teren de golf pentru amatori, împreună cu restaurante şi un food court pentru copii.

Dată estimată pentru deschidere: Trimestrul 3 din 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

Dubai Frame

Cu două turnuri de 150 de metri înălţime legate la vârf de un pod de 93 de metri, Dubai Frame este un monument arhitectural care urmăreşte să unească trecutul, prezentul şi viitorul oraşului. Podul inclus în această structură serveşte ca punct de observaţie, cu acces la panorama oraşului vechi înspre nord şi panorama oraşului nou înspre sud. Vizitatorii îşi vor începe călătoria în istoria Dubaiului în Galeria Trecutului, apoi se vor muta în zona de realitate augumentată de pe palierul Sky, care le va prezenta oraşul din prezent, înainte de a păşi într-un „tunel vortex” special conceput, la capătul căruia se află o metropolă virtuală, oraşul viitorului.

Dată estimată pentru deschidere: Octombrie 2017. Mai multe informaţii disponibile aici

 

CUMPĂRĂTURI

 

Extensia Fashion Avenue din Dubai Mall

Extensia Fashion Avenue din Dubai Mall va adăuga noi magazine de referinţă pe lista deja impresionantă de branduri din mall, pe o suprafaţă de peste 1 milion de metri pătraţi de spaţiu adiţional. Amatorii de shopping vor putea să se plimbe prin alei înfrunzite şi să viziteze magazine premium, dar se vor bucura şi de noile adiţii F&B de pe malul lacului Burj şi din zona fântânii Dubai.

Dată estimată pentru deschidere: Octombrie 2017. Mai multe informaţii disponibile aici