Destinaţii de vacanţă recomandate pasionaţilor de înot

Destinaţii de
vacanţă recomandate pasionaţilor de înot

Vale Verzasca, Elveţia, un loc unde mulţi turişti vin exploreze această zonă. FOTO: listphobia.com

Anotimpul rece a venit, dar acest lucru nu înseamnă că nu pot fi locuri în care puteţi merge să vă bucuraţi de soare şi locuri înotul este realizat în cadrul unui peisaj de poveste.

Lista prezentată în acest articol evidenţiază câteva destinaţii recomandate pentru cei pasionaţi de înot liber. Locurile prezentate sunt în diferite locuri de pe mapamond, unele putând fi o posibilă destinaţie şi în perioada anotimpului rece din România, în timp ce altele au temperaturi la fel de scăzute ca şi ţara noastră.

1.Cancun, Mexic

FOTO: listphobia.com

Una dintre destinaţiile cele mai frumoase din America Centrală este Cancun-ul, apele din această regiune fiind un loc perfect pentru amatorii sporturilor de apă.

2.Insulele Phi Phi, Thailanda

FOTO: listphobia.com

Aceste insule din Thailanda au un nisip vin şi ape limpezi, fiind apreciate şi considerate cele mai indicate destinaţii pentru cei care vor să înoate în aer liber.

3.Insula Linapacan, Filipine

Poţi petrece zile minunate pe plajele şi în apele din preajma insulei Linapacan, un loc în care frumuseţea naturii te va impresiona.

4.Insulele Maldive

FOTO: listphobia.com

Insulele Maldive nu pot fi trecute cu vederea că vorbim de ape limpezi, plaje cu nisip fin şi confort.

5.Bodrum, Turcia

FOTO: listphobia.com

Bodrum este un centru de atracţie pentru turiştii care vizitează Turcia datorită, în special, plajelor sale din partea de sud a coastei.

6.Hanauma Bay, Hawaii

FOTO: listphobia.com

Înotul deasupra stâncilor de corali şi a creaturilor marine paşnice din această regiune sunt un mod plăcut de a petrece timpul pe insulă.

7.Cala Macarella, Spania

Cala Macarella din Spania are nisip alb şi fin, precum şi o apă calmă de culoarea turcoazului. Turiştii îşi lasă bărcile în apropierea stâncilor şi înoată în apele limpezi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările